22 Ноември, 2021 15:30 4 618 2

В Испания са притеснени от реакцията на Манчестър Юнайтед след уволнението на Солскяер

  • виляреал-
  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига-
  • дани парехо-
  • оле гунар солскяер

Една от звездите на Виляреал очаква „червените дяволи“ да завършат групите на Шампионската лига много по-силно

В Испания са притеснени от реакцията на Манчестър Юнайтед след уволнението на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед най-накрая се реши да освободи Оле Гунар Солскяер, но на всички по света е ясно, че клубът разполага с една от най-класните групи играчи, ако погледнем индивидуалните. Това е повод в Испания да се опасяват, че тепърва ще видим най-доброто от „червените дяволи“, особено с оглед очакванията нов треньор да поеме тима. Именно подобно притеснение сподели една от звездите на Виляреал Дани Парехо по време на пресконференцията преди реванша между двата клуба.

В подобна ситуация обикновено трябва да си нащрек. Очакваме да видим най-доброто лице на Манчестър Юнайтед. Готови сме за това и знаем, че те имат великолепни футболисти. Ключът е само да ги накараш да работят като колектив“, каза плеймейкърът, цитиран от Football-Espana.

„Жълтата подводница“ приема англичаните във вторник от 19:45 часа българско време в пряк двубой за първото място. Именно обратът в предходната среща държа Юнайтед начело в групата, но при евентуално поражение на испанска земя може да се озове извън местата, даващи право на участие в елиминациите на пролет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    3 2 Отговор
    .. какви класни футболисти в МЮ: Макгуайър е тъпа секира;Погба е пълна боза; на вратата Де гея - отчаяние. Не пускат Кавани, Рошфорд.. станаха средняци, които всеки ги бие..Майкъл Карик не е работил като треньор..

    Коментиран от #2

  • 2 Дре

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "0808":

    Ти как ги разбираш нещата...