23 Ноември, 2021 20:16 1 909 17

Наско Сираков от Бургас: С удоволствие ще прехвърля акциите при 20 000 левскари

  • наско сираков-
  • левски-
  • акции-
  • фенове

Все още се нуждаем от свежи средства, но мога да ви уверя, че в клуба се работи ежедневно по тази тема

Наско Сираков от Бургас: С удоволствие ще прехвърля акциите при 20 000 левскари - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски – Наско Сираков, говори по всички актуални теми около клуба по време на откриването на новия магазин на „сините” в Бургас.

"Това е един от начините отборът на Левски да достигне до максимален брой привърженици. С най-голямо удоволствие бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те дойдоха при нас и идеята ни грабна от първия момент. При всички положения ще има още приятни изненади за нашите фенове. Усещам ежеминутно невероятната подкрепа на нашите фенове. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото”, започна Сираков пред медиите.

"Имаме горе-долу информация за Георги Миланов. Надяваме се утре вече да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки . Възстановяването му ще е между 30 и 50 дни.

„Аз съм го заявил още преди година и половина, че за мен това е като мисия. Левски трябва в един момент да бъде отбор на феновете. Разбира се не трябва да се прибързва и да се прави насила нещо. Подкрепяме идеята и аз, и Мъри, но всичко зависи от активността на нашите фенове. Искаме това да достигне до огромна част от "сините" привърженици. Само тогава ще има своя смисъл. При 20 000 левскари ще прехвърля акциите с огромно удоволствие, но не искам да определям бройката. Казах на всички фенове на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не искам да определям бройката на феновете и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се ангажирал аз да определям тези неща”, продължи той.

„По принцип ще има срещи с привърженици, а какъв ще е форматът на разговори аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на кампанията за членски карти. Аз съм доволен от всичко, което правят нашите привърженици.

"Все още се нуждаем от свежи средства, но мога да ви уверя, че в клуба се работи ежедневно по тази тема. Водят се разговори с рекламодатели и спонсори и ще има доста такива в бъдеще, гарантирам”.

След Нова Година феновете ще гледат съвсем различен Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз искам повече от феновете Купа. За мен Купата винаги е била десерт, а основното ядене е шампионската титла - до две години", завърши Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    9 3 Отговор
    С удоволствие ще прехвърля моята отговорност на други невинни. Цитат от учителя Тиквуний.
  • 2 Алфа Вълкът

    11 5 Отговор
    Главболгарстрой чака 7млн лева, след 3г да почнете да му ги изплащате! Такова нещо, такова бутане в държавата не е имало, колкото за Динамото!

    Коментиран от #8

  • 3 ГЕРЕН

    4 3 Отговор
    АМИ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ 500 000
    КО ПРАИМ НАСЕ???. КАК ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО СА ЖЕЛАЕЩИТЕ НАСЕ?!?. ИЛИ ПАК САМО НАШИ ХОРА. И КОЙ ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ БЛАГАТА?!?. ПАК НЕКОЙ ОТ НАШИТЕ.

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРЕН":

    А 1 милион не искаш ли?
    Нали има членски карти по 20 лева на година. А тука става въпрос за 20 лева на месец. Доро 20 000 е много оптимистично, но да видим.

    Коментиран от #10

  • 5 Стар Левскар

    5 4 Отговор
    Ще си купя акции..ама друг път,Насе .Ти по пътя на Лупи ли ни лизгаш?

    Коментиран от #7

  • 6 Бай Свършил

    4 3 Отговор
    Че в тез времена има ли още балъци дето да дават пари на такива смехурковци като тоя ?
  • 7 Скрии се

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Стар Левскар":

    Нито си Левскар нито си чувал за Байрен Мюнхен и Барселона. Най си един джендър от армията.
  • 8 Лупий АкциЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Кутретце, не си ли спомняш Валю Дузпата, Илия Павлов, Черепа, Митал…? М? Стопената захар, колите, ДДС измамите, акцизите от петрол и т.н. шумкарски бизнеси - IT IS ALL OVER! The money belongs to Mr. Делян Ахмет Доган! Не вярваш? Питай Юлиян Инджов ага…

    Коментиран от #12

  • 9 Срам е шефът на фалира отбор

    3 4 Отговор
    да се вози в Г Класа! Срам срам и пак срам! Грам морал няма! Само забравили се оядени перачи на пари. Вън не само от отбора, ами и от България!

    Коментиран от #15

  • 10 А ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    20 ЛВ ЗА МЕСЕЦ В БЪЛГАРИЯ СА ТРОХИ. МОЖЕ БИ САМО ТОЗИ КОЙТО ВЗИМА ПЕНСИЯ ПОД 500 ЛВ НЕ МОЙ СИ ГО ПОЗВОЛИ. АКО БЕШЕ ПО 120 ЛВ МОЖЕ БИ ДА НЕ МОЖЕ. И ЗНАЙ ПРИ ДОБРА И ЧЕСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ МНОГО ЛЕВСКАРИ ЩЕ СЕ ОТЗОВАТ.
  • 11 Дон Санчо

    1 1 Отговор
    "Всичко зависи от феновете".Преди,се
    ходеше на мач, преди кино ,за да се люпят семки и
    момичетата да видят мъже по бельо.
    Мачът не се доглеждаше,бельото ставаше за пране.Днес отиваш с инфото,
    че тия с бельото очакват да си им платил заплатата.Какво развитие,какъв
    размах,а няма семки.
  • 12 Алфа Вълкът

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Лупий АкциЙ":

    Хора съсипали ЦСКА, използвали отбора за лични дивиденти и пране на пари. А вас трябваше да ви няма преди 10г още, но четвърто ви закриване скоро ще е факт!
  • 13 направете си

    0 1 Отговор
    onlyfans и си пускайте мачовете там
  • 14 Това

    1 3 Отговор
    Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА ""ПИРАМИДА. "
  • 15 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Срам е шефът на фалира отбор":

    Защо да е срам с какво с москвич ли да се придвижва или с колело?

    Коментиран от #17

  • 16 ЧичУ88

    1 1 Отговор
    Левски, Левски, Левски и пак Левски!!!!!
    Само Левски!!!!
  • 17 Ми като отбора изнемогва

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Левски 1914":

    Въпрос на морал. Но това е чуждо на такива като тоя на снимката. Управлението на един клуб не е само да се занимаваш с онези 11, които са на терена...