Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 14:28 1 679 0

Спешна среща в ПСЖ

  • псж-
  • маурисио почетино-
  • леонардо-
  • среща

Първоначално се появи информация, че от ръководството на парижкия гранд са планирали да проведат разговори с Почетино в края на тази седмица

Спешна среща в ПСЖ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо се е срещнал със старши треньора на тима Маурисио Почетино в понеделник вечерта. Срещата е станала около 22,00 часа в хотела, където аржентинският специалист живее, откакто пое парижани в началото на януари. Леонардо е искал да “напипа пулса на ситуацията”, тъй като Почетино все по-сериозно е свързван от медиите с мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, съобщава “Екип”.

Припомняме, че съвсем наскоро “червените дяволи” се разделиха с норвежеца Оле Гунар Солскяер.

Според “Екип” Почетино “на пръв поглед” не е изявил желание да си тръгне от френската столица, за да поеме Манчестър Юнайтед.

Първоначално се появи информация, че от ръководството на ПСЖ са планирали да проведат разговори с Почетино в края на тази седмица, за да разберат какви са плановете на наставника, но изглежда са решили да не губят време в изясняване на ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА