24 Ноември, 2021 21:30 1 931 0

Капитан на Арсенал намекна за напускане

  • гранит джака-
  • арсенал-
  • борусия мюнхенгладбах

Швейцарецът не възнамерява да прекрати кариерата си в Лондон

Капитан на Арсенал намекна за напускане - 1
Снимка: БГНЕС

Един от капитаните в Арсенал Гранит Джака намекна за напускане по време на подкаст за Inside Futbol.

Швейцарецът е в клуба от 2016 г. насам, но преди две години попадна в неприятен скандал с феновете, който доведе до отнемането на капитанската му лента от Унай Емери. Впоследствие се смята, че дори ситуация е довела до уволнението на самия треньор, защото така е изгубил съблекалнята.

Джака в момента не е титулярният избор за официален лидер на „артилеристите“, но остава един от първите с тази функция след Пиер-Емерик Обамеянг.

29-годишният дефанзивен халф не обяви, че възнамерява да си тръгне скоро все пак. Той по-скоро признава, че би искал да се завърне в Борусия Мюнхенгладбах, за да приключи кариерата си в клуба, който го откри за големия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА