Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 00:30 2 313 1

Меле едва не опорочи срещата между Спортинг и Борусия

  • спортинг-
  • борусия дортмунд-
  • шампионска лига

Португалците триумфираха в играта на нерви

Меле едва не опорочи срещата между Спортинг и Борусия - 1
Снимка: БГНЕС

Спортинг Лисабон и Борусия Дортмунд си спретнаха страшно меле в решителните минути на срещата си от груповата фаза в Шампионската лига, като в крайна сметка играта на нерви спечелиха португалците, защото трите точки останаха в Лисабон.

Цели 6 души получиха официални предупреждения Карлос дел Серо Гранде в 74', а Емре Джан дори видя червения цвят на картона. Причината е, че германецът потърси саморазправа с Педро Поро, който му влезе грубо за една спорна топка.

Преди това Педро Гонсалвеш вкара два гола през първата част за Спортинг и хвърли в шок „жълто-черните“.

След грозните сцени през второто полувреме Гонсалвеш можеше да оформи своя хеттрик, но пропусна да вкара от дузпа, макар и в последствие Поро да се възползва и да довкара топката в мрежата за 3:0.

В добавеното време Дони Мален все пак се отчете с почетно попадение, но то няма да има особено значение в битката за второто място, защото в преките двубои португалците стигнаха до преднина и си гарантираха, че всички положения ще останат над Борусия в крайното подреждане.

В другия двубой Аякс спечели с 1:2 гостуването си на Бешикташ и продължава безапелационната си серия в турнира, докато турците все още нямат спечелена точка.

С други думи - Група C официално е предрешена преди изиграването на последните два мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данчо

    2 0 Отговор
    Емре Джан - германецът!!! :)