25 Ноември, 2021 13:20 2 952 3

Юрген Клоп се замеси в скандал

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • скандал-
  • арсенал

Мисля, че това е обида за играчите, феновете и хората на този континент и смятам, че им дължите извинение

Юрген Клоп се замеси в скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се замеси в скандал, след като нарече Купата на Африка малък турнир след победата с 4:0 над Арсенал. Това изказване не остана незабелязано от журналисти от африканския континент и предизвика неизбежна реакция на вчерашната пресконференция след петата поредна победа на мърсисайдци в Шампионската лига с 2:0 над Порто. Клоп бе попитан конкретно да обясни какво точно е имал предвид с това твърдение.

“Мисля, че това е обида за играчите, феновете и хората на този континент и смятам, че им дължите извинение”, заяви журналистът Охора Бабатунде от африканска медия, който го обвини, че не би използвал такова определение по повод Европа.

“Не съм имал това предвид, това дори не е близо до идеята в съзнанието ми. Не съм искал да говоря за Купата на африканските нации като за “малък турнир” нито за Африка като за малък континент. Просто губим най-добрите си играчи. Това не е родният ми език, така че можете да ме разбирате погрешно”, опита да обясни германецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    2 3 Отговор
    Шефа е велик...!!!

    Дааа...!!!
  • 2 Слави

    1 0 Отговор
    То че са мальк континент това е вярно С 30 милиона квадратни км са втори в света По технологично развитие тежка промишленост и напредналост са третия свят По култура образование инфраструктора са пак там Не включвам Египет Мароко Израел или Арабите Говоря за останалите страни Вината е на богатите страни не им помагат за да ги дьржат като колоний икономически и политически Юрген е прав но да си мьлчи най добре
  • 3 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Не е излъгал ! Това обида ли е ?