Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 14:45 3 443 2

Сериозен скандал в Берое

  • алиун фол-
  • берое-
  • скандал-
  • футболист

Нападателят Алиун Фол е пътувал до Париж, без да получи разрешението нито на старши треньора Петър Колев, нито на някой друг от клуба

Сериозен скандал в Берое - 1

Сериозен скандал е назрял в Берое по време на паузата в първенството. Нападателят Алиун Фол е пътувал до Париж, без да получи разрешението нито на старши треньора Петър Колев, нито на някой друг от клуба, съобщава kotasport.

Сенегалецът се възстановява от контузия и oт известно време е извън строя. Фол е трябвало да тренира допълнително по време на прекъсването в шампионата, но вместо това той се е прибрал във Франция на своя глава.

Отделно, нападателят не се е върнал в началото на седмицата, когато отборът е подновил групови занимания. От Берое са го търсили, но не са успели да го открият в Стара Загора и едва след това са разбрали, че е пътувал до Париж.

Между Фол и Петър Колев е възникнал сериозен конфликт заради поведението на сенегалеца. Договорът на сенегалеца изтича в края на сезона, а по всичко изглежда, че заралии ще се опитат да го продадат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Давайте по една торба пари на академици като тоя Урко затуй че потичали малко и ритнали топката, пък после се чудете, че вършат малоумщини.
  • 2 5kof

    2 0 Отговор
    Нека лекинко да уточним нещата. Този мосю е дошъл в Зарата да взема пари, а не да играе. Ако беше за игра щеше да поритва събота и неделя в парка до тях.