Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 20:30 931 0

Халф на Берое заяви, че отборът му ще се бори за Купата на България

  • абубакар тунгара-
  • берое-
  • купа на българия-
  • славия

Той е бил очарован от проекта, за да избере именно българския тим през лятото

Халф на Берое заяви, че отборът му ще се бори за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Берое ще се цели в Купата на България, според централния полузащитник Абубакар Тунгара, научихме от Afrik, цитиран от dsport.

Този сезон целта пред Берое е да спечели Купата на България. Това е много важно за клуба. Що се отнася до първенството, ние се опитваме да се представяме добре и е важно да направим добра сплав между играчите и да се подготвим за следващия сезон, тъй като има много нови футболисти. Не може да се каже, че ще се фокусираме върху първенството, този сезон по-скоро залагаме всичко на купата“, каза малиецът.

Тунгара пристигна в Стара Загора през лятото, но вече се превърна в твърд титуляр за Петър Колев. Той пък му се отблагодари с два гола и една асистенция, въпреки че се подвизава в дефанзивния вал на халфовата линия.

Берое ще играе на 1/4-финалите за националната купа срещу Славия през март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА