Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 22:30 2 484 2

Джошуа: Уайлдър нямаше резервен план за мача с Фюри

  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик

Американецът се хвърли да приключва мача рано, но идеята му се провали

Джошуа: Уайлдър нямаше резервен план за мача с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър официално приключи трилогията си с Тайсън Фюри с нокаут, след като видимо започна да изостава физически в края на срещата. Именно липсата на резервен план за подобен развой е причината за поражението му, според Антъни Джошуа, научихме от Boec.bg.

В последните 5 години дивизията се промени. Преди боксьорите можеха да поддържат ритъм в рамките на 12 рунда, да нанасят удари, но те не тежаха толкова. Сега обаче ръкавиците са по-тежки и в същото време са по-малки. Това прави ударите по-болезнени и е уморително да държиш ръце във въздуха постоянно. Точно там сбърка Уайлдър. Той не бе добре подготвен физически и следователно тактиката му не сработи. Нямаше друг план, освен да бърза в началото и накрая остана без въздух“, каза „Ей Джей“, цитиран от неназован източник.

Самият Джошуа стана обект на критики в своя мач с Олександър Усик, защото и той сякаш нямаше отговор на темпото, което украинецът постави, за да отнеме шампионските му пояси.

До преди 3 години Уайлдър и Джошуа бяха спрягани за най-добрите боксьори в тежка категория, но двамата така и не се договориха за мач, в който да обединят шампионските си пояси. Сега те са притежание на други, които се целят в безспорната титла.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    2 3 Отговор
    който има мускули издъхва
    тези мускули тежат и искат кислород
    за това дионтей реши да го приключи бързо
    и успя обаче съдията отново беше бавен в броенето
  • 2 До Кубрат пулев

    1 0 Отговор
    Кобра предай на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, че Тайсън Фюри я харесва и иска за гадже. И че го заболяло като тя била казала, че ще подкрепи другите ММА. Тайсън Фюри каза, че иска тя него да подкрепя а не другите.