Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 23:00 3 096 1

Германец каза „Да“ на Манчестър Юнайтед, но под условие

  • ралф рангник-
  • манчестър юнайтед-
  • локомотив москва

„Червените дяволи“ имат нужда от опитен треньор

Германец каза „Да“ на Манчестър Юнайтед, но под условие - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед изглежда няма да успее да убеди водещите си кандидати за мениджърския пост да се включат в тима по средата на сезона, но поне клубът е близо до подсигуряване услугите на временен специалист, който да измести Майкъл Карик от поста. Това е Ралф Рангник, според The Athletic.

63-годишният германец понастоящем изпълнява функцията на спортен директор в Локомотив Москва, а договорът му е до лятото на 2024 г.

Рангник обаче е поставил условие на администрацията, с което иска да си гарантира реални ръководни права до края на сезон 2021/22, а не да бъде обикновен изпълнител на заповеди.

Журналистът Фабрицио Романо заяви, че семейство Глейзър са приели условието, но евентуалната сделка ще бъде оповестена, едва когато се стигне до споразумение с ръководството на Локомотив, за да бъде освободен Ралф Рангник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ралф

    1 0 Отговор
    А дано да стане