Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 22:45 3 072 0

Галатасарай и Марсилия си спретнаха страхотно шоу, в което турците ликуваха

  • галатасарай-
  • марсилия-
  • лига европа-
  • локомотив москва-
  • лацио

Френският гранд остава без спечелен мач и е аут от турнира

Галатасарай и Марсилия си спретнаха страхотно шоу, в което турците ликуваха - 1
Снимка: БГНЕС

Галатасарай и Марсилия ни предложиха страхотно футболно зрелище в мач, изпълнен с интрига и спектакъл, от който победител излязоха турците.

Александру Чикалдау бе най-активният човек през първата част. Полузащитникът сам откри резултата в 12' и бе причината Цар-Чалета да си вкара автогол в средата на полувремето. По-късно румънецът си изкара и жълт картон, а след паузата бе сменен от Фатих Терим, за да бъде съхранен.

Софиан Фегули направи 3:0 в 64' и изглеждаше сякаш всичко е решено, но малко след това Аркадиуш Милик получи правото да изпълни дузпа. Ударът на поляка бе спасен от Муслера, но след това той успя да се поправи и довкара кълбото, за да върне интригата.

Райън Бабел върна аванса на домакините само секунди след появата си в игра в 83', но Милик отново имаше друг план, защото вкара втория си гол 5 минути преди края на срещата.

Крайният резултат обаче се запази 4:2 и Галатасарай ще спори в пряк сблъсък за първото място с Лацио, макар и двата тима да си гарантираха игра в Лига Европа и на пролет.

Марсилия пък все така остава без победа и въпреки четирите си равенства ще трябва да се бори за класиране в Лигата на конференциите у дома с Локомотив Москва след няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА