26 Ноември, 2021 10:08 2 174 2

Арестуваха уволнен боец от UFC за трети път тази година

  • ufc-
  • луис пеня-
  • боец-
  • арест

Пеня е обвинен в нападение и престъпно поведение

Арестуваха уволнен боец от UFC за трети път тази година - 1
Снимка: Instagram

Бившият боец на UFC в лека категория Луис Пеня беше арестуван за трети път тази година. Пеня е обвинен в нападение и престъпно поведение. Той бе задържан във Флорида, като все още няма информация за това, което се е случило.

През юни Пеня беше арестуван за първи път, защото набил своята приятелка. Причината бе, че тя гледала друг мъж в социалните мрежи. Луис се оплака, че има проблеми с психиката, но не си взе поука.

Миналия месец той пак беше арестуван, защото за втори път наби приятелката си, както и друга жена, която опитала да ѝ помогне. Това преля чашата и от UFC го уволниха.

Сега Пеня е арестуван за 3-ти път и ако продължава така, тогава е вероятно да влезе в затвора. Луис е с рекорд 9-3 в ММА и за последно се би през април тази година и победи Муньос с раздвоено решение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами

    5 0 Отговор
    Като се е оплакътл човекът от проблеми с психиката, пратете го на лекар, бе! Може пък наистина да не е у ред.
  • 2 PE6OGOLF4E

    3 0 Отговор
    Душевното състояние си личи и физически,както е при това момче....ку-кууууу...!!!