26 Ноември, 2021 20:15 3 404 1

Клоп предупреди колегите си за пристигането на Рангник

  • ралф рангник-
  • юрген клоп-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • локомотив москва

Очаква се германецът да поеме Манчестър Юнайтед

Клоп предупреди колегите си за пристигането на Рангник - 1
Снимка: БГНЕС

Ралф Рангник изглежда ще подпише с Манчестър Юнайтед в близките дни, а това накара Юрген Клоп да предупреди останалите си колеги от Висшата лига, че той е „един много опитен мениджър“, научихме от The Guardian.

За съжаление един добър треньор пристига в Англия и това е в Манчестър Юнайтед. Ралф (Рангник) очевидно е много опитен мениджър. Той изгради от нищото два клуба, които сега са постоянна заплаха в Германия с Хофенхайм и Лайпциг“, каза наставникът на Ливърпул.

63-годишният германец урежда раздялата си с Локомотив Москва и по всяка вероятност ще го видим на трибуните на „Стамфорд Бридж“ този уикенд, когато „червените дяволи“ гостуват на Челси. Майкъл Карик ще изведе тима в срещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    5 0 Отговор
    Да бяха взели Мъри Стоилов. Да ги научи на правилен стил ! А с него и Делян като спонсор !