Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 11:16 1 091 5

Днес стартира националната левскарска обиколка

  • левски-
  • обиколка-
  • фенове

Първата среща между ръководство и фенове е в Хасково, а на нея ще присъстват Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров

Днес стартира националната левскарска обиколка - 1
Снимка: Facebook/Левски

От днес ръководството на Левски започва разговори със "сините" привърженици относно сдружението, което да помогне за издръжката на клуба и да има право на глас при вземането на важни решения. Първата среща е в Хасково, а на нея ще присъстват Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров. Феновете ще имат възможност да подновят или закупят своите членски карти.

Ето какво написаха от "Герена" във "Фейсбук":

"Левскари,

🚒Днес в 10:30 часа пред сградата на "Община Хасково" ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията "Никой освен нас самите", еднолистният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на Левски ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

🔵В 12:00 часа в зала в непосредствена близост мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта "Левски на левскарите" с привържениците от Хасково и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба.

🏟Припомняме, че мобилният фен магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде разположен пред сектора на "сините" привърженици един час преди двубоя с Арда, който стартира в 17:30 часа."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бамбука

    5 2 Отговор
    Закривай! Спрете тази синя мъка и трагедия! Ние от Джебел ви очакваме за побратимяване. ДПС ще ви помогне скъпи левскари, очакваме ви.
  • 2 Друго име

    2 0 Отговор
    Името на отбора трябва да е променено със закон .
  • 3 Левски

    1 1 Отговор
    Левски не би допуснал заптиета от дпсъ никога.Феновете са далеч от делата на дякона.Смяна на името веднага.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски":

    Хубаво ама ще преименувате ли над 30 отбора които се казват Левски? А над 30 които се казват Ботев. А тези които се казват Раковски, Бенковски, Спартак? Името на отбора показва за какво се бори отбора и привържениците. Вие се борите за червената армия и комунизма ние за свободата. Вие сте роби на Литекс ние свободни и единни!
  • 5 ДПС

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левски":

    Вие затова не сте Левски щото имате собственик Юлиян Инджов дясната ръка на Доган и ДПС😊.