Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 11:35 1 944 2

Челси губи ключов играч до края на годината

  • челси-
  • бен чилуел-
  • контузия

Лондончани няма да могат да разчитат на Бен Чилуел заради контузия

Челси губи ключов играч до края на годината - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Старши треньорът на шампионите на Европа Челси - Томас Тухел, потвърди, че левият халф-бек на отбора Бен Чилуел е със сериозна травма и ще бъде извън терените до края на календарната година.

Английският национал получи контузия по време на първото полувреме в мача срещу Ювентус от Шампионската лига този вторник на “Стамфорд Бридж”.

Тухел потвърди, че Чилуел не трябва да бъде опериран засега, въпреки че това може да се промени, ако контузията не успее да се възстанови от само себе си. Ако англичанинът се подложи на операция той ще бъде аут за поне над 6 седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 2 Отговор
    очакваше се... но ще се справим, тъкмо алонсо ще поиграе.
    поне ѝ го върнахме тъпкано на старата госпожа за загубата в торино.
  • 2 хаберих

    0 0 Отговор
    Нищо,на всеки може да се случи. Дано по-бързо оздравее човекът и да се възстанови.