27 Ноември, 2021 14:38 1 826 1

Манчестър Юнайтед готви многомилионна оферта за звезда на Реал Мадрид

  • винисиус жуниор-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • оферта

Реал привлече Винисиус през лятото на 2018 година за 45 милиона евро от Фламенго

Манчестър Юнайтед готви многомилионна оферта за звезда на Реал Мадрид - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед следи звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор и е готов да отправи много сериозна оферта от 100 милиона паунда, твърди „El Nacional“. Бразилският национал започна да реализира потенциала през този сезон и показва впечатляващи игри.

Реал го привлече през лятото на 2018 година за 45 милиона евро от Фламенго.

Винисиус обаче е в превъзходна форма от началото на сезона, като има на сметката си 10 гола и седем асистенции в 18 мача за „Лос бланкос“.

Според испанското издание обаче от Ман Юнайтед са насочили поглед върху крилото и ще се опитат да го примамят във Висшата лига, като отправят „неустоима“ оферта към Реал. Смята се, че Винисиус желае да остане в Испания, особено, след като има още три години от настоящия му договор.

На „Олд Трафорд“ обаче се надяват, че от Реал може да склонят да пуснат бразилеца, ако успеят да привлекат звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор
    Ал Капоне с неговите перални е като пионерче пред новата мафия ‼️