Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 16:51 1 271 0

И Арсенал зашлеви все по-затъващия тим на Нюкасъл

  • арсенал-
  • нюкасъл-
  • английска висша лига-
  • 2:0

"Свраките" продължават да са без победа, и то въпреки скорошната мениджърска смяна в клуба

И Арсенал зашлеви все по-затъващия тим на Нюкасъл - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Арсенал удължи агонията на Нюкасъл, след като го победи с 2:0 на "Емиратс". Лондончани решиха мача в рамките на 10 минути до средата на второто полувреме.

Букайо Сака откри резултата в 55-ата минута, а Габриел Мартинели удвои аванса на домакините. Бразилецът влезе като резерва и се появи на мястото на Сака, който се контузи.

Така отборът на Микел Артета бързо забрави за загубата от Ливърпул и се върна на пътя на победите. С този успех "артилеристите" се изравниха по точки с четвъртия Уест Хам и изостават само на шест точки от лидера Челси. Нюкасъл пък остана без победа и на дъното на класирането с актив от 6 точки, въпреки че наскоро смени Стив Брус с Еди Хау на мениджърския пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА