27 Ноември, 2021 19:41 1 242 9

Арда и Левски се оказаха неспособни на голове

  • арда-
  • левски-
  • efbet лига-
  • 0:0

Двубоят между двата тима бе предимно битка

Арда и Левски се оказаха неспособни на голове - 1
Снимка: Facebook/Левски

„Арда“ и „Левски“ не успяха да си отбележат гол и записаха нулево реми на "Арена Арда" в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига.

Двубоят започна равностойно, като „Арда“ стигна до първи корнер в 3-ата минута, след който не последва опасност за Николай Михайлов. „Левски“ тръгна в контраатака, която обаче бе спряна от Давид Кики.

В 16-ата минута „сините“ стигнаха до добра възможност, като след центриране от корнер топката се озова в Гьоко Зайков, но той стреля право в Караджов. В 25-ата минута „Арда“ изпълни корнер, след който Ники Михайлов увисна, а Милен Желев не успя да изпрати топката във вратата. Три минути след това стражът на „сините“ се намеси решително след изстрел на Иван Коконов.

В следващите минути до почивката двата тима владееха топката без да създадат чисти положения за гол.

В 49-ата минута Марин Петков стреля над вратата от пряк свободен удар. В 58-ата Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров.

В 56-ата минута Спас Делев получи дълго подаване в наказателното поле, но в последния момент Галчев успя да избие в корнер. Две минути след това Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров.

В 74-ата минута влезлият като резерва Тонислав Йорданов центрира в наказателното поле, а Иван Горанов с глава изчисти.

В 78-ата "сините" искаха дузпа за игра с ръка на футболист на „Арда“ след изстрел на Ради Цонев, но такава не бе отсъдена.

До края двата тима продължиха със здравата битка на терена, но до голове така и не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 0 Отговор
    Най голямата грешка на Левски е,че нямат удари към вратата,а без удар гол няма.,ами по 8 часа да тренират само удари и пак удари.В защита също не са цъфнали,но за да победиш трябва голове.Също трябва да се привлече и мощен централен нападател за 2 сезон,който да мачка отпред,иначе няма да стане...

    Коментиран от #3

  • 2 Абе Павле, кажи си направо

    8 0 Отговор
    Арда и Левски се оказаха неспособни. Точка! Няма нужда да дообесняваш. Не сме глупави, сещаме се и сами.
  • 3 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Е нали някои реваха Левски да играе с юноши ето ви. Марин Петров 18 годишен, Димитър Костадинов 22 г, Билал Бари 23 г после като резерви Здравко Димитров 23г, Асен Митковски 16 г, Найденов 23 г. Това е само братя Цоневи с опит, но те не са лидери. Без Георги Миланов в офанзивен план сме за никъде. Затова младите им трябва водач отзаде Ники Михайлов отпред някой да ги води. Задължително ни трябва един опитен нападател щото без Миланов незнам няма лидери. Жалко за Миланов супер голяма загуба незнам какво ще правим следващите 3 мача.

    Коментиран от #5

  • 4 Анонимен

    6 0 Отговор
    Равностоен мач. Истинско дерби между отборите на малцинствата.
  • 5 Мим

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    С изключение на Митков,другите са вече на такава възраст в която трябва да са на макс.От тук нататък много малко някой ще си подобри играта...,а за Левски трябва играчи с класа,за да са шампиони...
  • 6 играха

    2 0 Отговор
    хоро....
  • 7 Зрител

    0 0 Отговор
    Може би с Цунамито класата значително ще се подобри.

    Коментиран от #8

  • 8 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Зрител":

    Цунами е защитник. По скоро Велтон, но той не се знае ще идва ли няма ли.
  • 9 ВУТЕ

    1 0 Отговор
    КАУНЯ ПАК СЕ ДЪНИ КАТО НОВОБРАНЕЦ В ТРЕТА РОТА