Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 21:25 1 973 1

Дея спорт съкруши ЦСКА

  • дея спорт-
  • цска-
  • 3:1-
  • efbet супер волей

По този начин бургазлии остават трети във временното класиране със 7 победи

Дея спорт съкруши ЦСКА - 1
Илюстративна снимка

Новакът Дея спорт (Бургас) продължава със страхотното си представяне от началото на сезона в Efbet Супер Волей, след като записа 6-а поредна и общо 7-а победа. Воденият от Венцислав Симеонов тим се наложи у дома над ЦСКА с 3:1 (25:16, 21:25, 25:18, 25:17) в най-интересната среща от 8-ия кръг на шампионата, играна тази вечер пред около 250 зрители в зала "Младост".

По този начин бургазлии остават трети във временното класиране със 7 победи, 1 загуба и 20 точки. ЦСКА пък се смъкна на 7-о място с 5 победи, 2 загуби и 15 точки, но и мач по-малко. В 9-ия кръг Дея спорт ще гостува на коравия тим на Монтана, докато "червените" са гости на Локомотив (Пловдив). Мачовете са съответно в петък (3 декември) от 18,30 часа и в неделя (5 декември) от 18,00 часа.

Най-полезен за Дея спорт отново бе руският диагонал Виталий Василиев със страхотните 23 точки (3 блока, 1 ас и 53% ефективност в атака - +14) за победата. Леон Тончев добави още 15 точки (3 блока, 48% ефективност в атака и 28% позитивно посрещане - +9) за успеха.

За ЦСКА египетският диагонал Реда Хайкал бе над всички с 21 точки (2 блока и 36% ефективност в атака - +6). Георги Татаров се отчете с 11 точки (3 блока, 26% ефективност в атака и 32% позитивно посрещане - +1), но и това не беше достатъчно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чин Чин

    0 0 Отговор
    В ЦСКА не са чели за новите тенденции в свиренето на 2 удара и задържана топка. Тпеньорът Сашо Попов непрекъснато искаше обяснение от съдиите. Пригласяше му и Ивайло Стефанов. Попов получи жълт а след това и червен картон. Даслужаваше и повече. Когато се свири реално на ЦСКА за тях е ощетяване. Така си е от години. За 1 седмица цургаскиге отбопи им нанесоха 2 загуби. Върху това да помислят треньорите Попов и Стефанов.