Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 10:30 978 0

Инсинйе: Искахме да почетем Марадона с този успех

  • наполи-
  • лацио-
  • диего марадона-
  • лоренцо инсинйе

Наполи срази Лацио с 4:0 навръх годишнината от кончината на аржентинеца

Инсинйе: Искахме да почетем Марадона с този успех - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи разби с 4:0 Лацио в дербито на кръга в Серия А, като срещата съвпадна с годишнината от кончината на Диего Армандо Марадона. Екипите на „партенопеите“ дори бяха специално изработени с облика на аржентинеца, а един от лидерите на тима - Лоренцо Инсинйе, обяви, че целта му със съотборниците е била именно да бъде почетена легендата на клуба.

Искахме да почетем Диего с едно великолепно представяне и наистина значи много за нас, че успяхме да го направим тази вечер“, каза вице-капитанът на „неаполитанците“ пред DAZN.

Крилото не успя да се разпише в срещата, но колегата му Дрийс Мертенс обра овациите с двете си попадения. Пьотр Жиелински и Фабиан Руис добавиха по един за крайното 4:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА