30 Ноември, 2021 10:27 3 540 8

Меси с уникален жест към Роберт Левандовски

  • лионел меси-
  • роберт левандовски-
  • златната топка-
  • жест

"Смятам, че “Франс Футбол” са длъжни да ти връчат наградата", каза аржентинецът на сцената при връчването на "Златната топка"

Меси с уникален жест към Роберт Левандовски - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Новият-стар носител на “Златната топка” Лионел Меси използва най-високата сцена, за да се обърне към своя най-сериозен конкурент Роберт Левандовски. Мнозина считат, че полският голаджия е заслужавал да триумфира с наградата през миналата година, но тогава от “Франс Футбол” решиха да не я дават заради пандемията. Според Лео това е било грешка и той призова организаторите все пак да връчат трофея на играча на Байерн Мюнхен.

“За мен беше чест да се боря с теб - заяви нападателят на Пари Сен Жермен под адрес на Лева. - Всички са съгласни, че през миналата година ти беше големият победител. Смятам, че “Франс Футбол” са длъжни да ти връчат наградата. Тя е твоя, ти си я заслужи и трябва да си я вземеш вкъщи”, коментира аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    36 14 Отговор
    Меси е велик футболист и човек!👍👍👍👍👍👍👍
  • 2 Алфа Вълкът

    32 16 Отговор
    Откъде накъде му дали златната топка? Последните 3г КР7 е с класи над него, ама и двамата не са за златна топка!

    Коментиран от #3

  • 3 PE6OGOLF4E

    15 18 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Къде ги видя тия класи над Меси бре вълчо....,гелосаното пу си не е достоен за пръ дня та на Меси....

    Коментиран от #5

  • 4 Закривай

    17 5 Отговор
    Навремето прецакаха Ицата за сметка на Ван Бастун.Ицата бе класи на коня но го прецакаха.Сега Меси има гол за ПСЖ и я взима.Позор явно журито е от Кранаку и Пол Погба

    Коментиран от #7

  • 5 Алфа Вълкът

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "PE6OGOLF4E":

    Меси беше по-добър, но Роналдо поддържа форма, а Меси стана един куц кон ламтящ за пари! Как са им статистиките за последните 3г?
  • 6 NAZI

    13 7 Отговор
    Меси взе копа Америка с Аржентина тази година бе, галфони, естествено че той ще вземе златната топка. Кристина Аналда какво е взела в последните години, че да има претенции?
  • 7 Айде по скромно

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Закривай":

    Ицата никога не е бил класи над Ван Бастен, абсолютен недодялан простак който попадна на точното място Барса и на точният треньор . Кройф. Каталунците се нуждаеха точно от такъв нахъсан простак и му дадоха "Трибуна"
  • 8 Добра

    0 0 Отговор
    и смислена информация на Павел Ковачев.