Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 18:00 1 079 3

ЦСКА остана без капитана си за дербито с Локомотив

  • юрген матей-
  • цска-
  • локомотив софия

Лошите новини за „армейците“ не секват напоследък

ЦСКА остана без капитана си за дербито с Локомотив - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА остана без централния си защитник и капитан на отбора Юрген Матай за домакинството на Локомотив София, след като той натрупа 5 жълти картона от началото на сезона по време на загубата от Лудогорец в Разград с 2:0.

Нидерландецът е един от най-добрите играчи за клуба, откакто Стойчо Младенов застана начело, но сега наставникът ще трябва да избира двойка бранители измежду Томас Лам, Карлос Мец и Пламен Гълъбов, тъй като и Мено Кох е с травма.

„Армейците“ ще трябва да преследват задължителна победа над „столичните железничари“, защото разликата с лидера в момента е цели 7 точки.

Срещата на стадион „Българска армия“ е предвидена за 2 декември от 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Добри

    4 6 Отговор
    Нека си почине момчето, че само тренира, тича и рита всеки ден. Заплатата му е 40 000 ЕВРО и трябва някой лев да похарчи в България. Не можа да победи втория отбор на Лудогорец, но ще го храним още 2-3 г. да е жив и здрав не се тревожим за него.
  • 2 Чудо

    2 2 Отговор
    Холандецът си е добър. Ала тоя Карлос Мец за пръв път го чувам. Кой е тоя, бре 🤣
  • 3 Иван Грозни

    2 3 Отговор
    Най-хубавата новина ще е, ако остане и без тренера. Ще бият куцо и сакато.