Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 19:30 2 230 11

И Касияс негодува от „седмата“ за Меси

  • икер касияс-
  • лионел меси-
  • златна топка

Легендата на Реал Мадрид смята, че „Златната топка“ заслужава все по-ниско доверие

И Касияс негодува от „седмата“ за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Икер Касияс е поредното голямо име във футбола, което негодува от решението на France Football да връчи седмата „Златна топка“ на Лионел Меси. Испанецът написа гневна публикация в Twitter, за да изрази мнението си.

Все по-трудно ми е да вярвам във футболните награди. За мен, Меси е един от 5-те най-добри играчи в цялата история, но трябва да започнем да определяме кои са най-забележителните след даден сезон. Не е толкова трудно, по дяволите! Други го правят трудно!“, написа бившият вратар на Реал Мадрид.

Мнозинството от фенове по света негодуват от решението, ако съдим по безбройните анкети, които различни медии по света организираха през изминалите 24 часа. Много от тях дори посочиха Робърт Левандовски, като най-заслужилия от началото на 2021 г.

Меси все пак отдаде частица от заслуженото на поляка, като заяви, че „Златната топка“ през 2020 г. не е трябвало да бъде отменяна, а именно „Лева“ е трябвало да я получи.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    9 25 Отговор
    И Меси кво е виновен,че е най-добрият в Историята на футбола?
    Или е виновен,че през 2021година спечели купата на Испания,купата на Южна Америка и стана голмайстор на испанското първенство!?🙉🤡🥳🙉

    Коментиран от #3

  • 2 Пако

    14 8 Отговор
    ЩО РЕВЕШ БЕ,ДОКАТО БЕ ВРАТАР В РЕАЛ МЕСИ ТИ НАДУПЧИ ВРАТАТА.
  • 3 Левандовски

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    беше на върха през миналата година - но ковид му мина пътя. Впрочем - видяпме го какво направи за Полша,докато в "Байерн" всички играят за него, поляците разчитат основно на него и се видя, че не оправда надеждите им. А примадончето от Португалия е повече поза, отколкото качества през последните поне две години. Салах е най-близо до Меси, но неговите постижения с отбор също не са високи... Меси също не е на нивото на онзи големия Меси - но това е, като го сръвняваме с него си - в момента обаче го сравняваме с другите и просто по-добър по постижения /и за отбора, в който играе, и за националния си/ няма. А Касияс е велик вратар - но като вратар не помни с добро Меси...
  • 4 СИГУРНО Е ПРЕДОСТАВИЛ

    12 3 Отговор
    ТЕЛК УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НИСЪК РЪСТ🤔
  • 5 Дъ Мозък

    4 3 Отговор
    Трябва и златен глобус, за цифката дето пусна за барЦилона
  • 6 зрител

    3 4 Отговор
    "Много от тях дори посочиха Робърт Левандовски"

    колко много са заложили на полския кон? афтарът и колцина още - 3, 5?
  • 7 хо ха

    3 2 Отговор
    8 на 2
  • 8 Дилдо

    5 9 Отговор
    Напълно заслужена седма Златна топка. За такива като Левандовски има Златна обувка
  • 9 Фен на Барса

    5 5 Отговор
    Напълно заслужена седма ЗТ
  • 10 Треньорът

    3 6 Отговор
    Голям вратар малък човек
  • 11 Фен на Барса

    7 4 Отговор
    Меси не заслужава "Златна топка".