Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 23:45 1 356 0

Ювентус засили един от новаците обратно към Серия Б

  • ювентус-
  • салернитана

„Старата госпожа“ на свой ред се върна на пътя на победите

Ювентус засили един от новаците обратно към Серия Б - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус спечели, макар и трудно, гостуването си на един от новаците в Серия А - Салернитана, благодарение на двамата си водещи нападатели.

Пауло Дибала и Алваро Мората вкараха попаденията във вратата на Вид Белче през двете полувремена.

Доминацията на „старата госпожа“ бе повече от очевидна в срещата, като само липсата на достатъчно точност при ударите спаси домакините от сериозно поражение. Дибала дори изпусна дузпа отвъд добавеното време на мача, подхлъзвайки се при изпълнението.

В другия край на терена Войжчек Шченсни така и не получи възможност за намеса, защото нито един от четирите удара към вратата му не намери очертанията.

Ювентус се изравни по точки с Фиорентина, тъй като „виолетовите“ по-рано надвиха Сампдория с 3:1, благодарение отново на голямата си звезда Душан Влахович.

Салернитана от друга страна остава на дъното на таблицата с едва 8 точки от първите си 15 мача. Тимът загуби цели 11 от срещите си в елита и по всичко личи, че отборът ще се надява на чудо, за да оцелее.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА