Last news in Fakti

1 Декември, 2021 17:00 2 446 0

Рангник ще изкушава Челси за едно от протежетата си в Лайпциг

  • ралф рангник-
  • манчестър юнайтед-
  • тимо вернер-
  • челси

Германецът тепърва ще прави промени в Манчестър Юнайтед

Рангник ще изкушава Челси за едно от протежетата си в Лайпциг - 1
Снимка: БГНЕС

Ралф Рангник определено има много работа за вършене, щом стъпи официално на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед, като една от задачите му ще бъде да коригира атакуващото формирование. За целта той се е прицелил в едно от бившите си протежета Тимо Вернер, според източници на Transfernarkt.

Двамата германци работеха заедно в Ред Бул Лайпциг, където именно изгря звездата на 25-годишния голмайстор.

В последствие обаче пътищата им се разделиха, а в момента Вернер защитава цветовете на Челси, където обаче е обект на почти постоянна критика.

Рангник все пак вижда в него човек, който умее да пресира високо, а това е една от заявките, които опитният специалист направи преди да пристигне на „Олд Трафорд“. Той е каза пред английските медии, че ще въведе хронометър на тренировките, с който да мери времето, което ще отнема на играчите му, за да си върнат владеенето върху изгубена топка.

В мрежата обаче има редица коментари по адрес на Тимо Вернер, че той просто не притежава нужните качества, за да бъде еднакво ефективен, както при агресията срещу защитниците, така и при отбелязването на голове. Това са и две от най-отличителните различия между национала на Германия и Кристияно Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА