1 Декември, 2021 21:30 1 620 0

Грийлиш: Той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл

  • джак грийлиш-
  • жоао кансело-
  • манчестър сити

Английският национал е впечатлен от качествата на свой съотборник

Грийлиш: Той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият английски футболист в историята Джак Грийлиш се изказа доста ласкаво по адрес на един от своите съотборници в Манчестър Сити, определяйки го за един от най-добрите, с които е играл.

Жоао (Кансело) е нереален! Не мога да ви опиша колко добър е всъщност. Откровено той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл“, каза Грийлиш, цитиран от УЕФА.

Португалецът наистина се наслаждава на един от най-силните си сезони, откакто е наоколо. Той има 2 гола и 6 асистенции от старта на кампанията, като в 5 от тези случаи се е изявявал в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА