Last news in Fakti

2 Декември, 2021 17:30 3 551 3

Мбапе обяви, че ще играе за Реал Мадрид по най-странния начин (СНИМКА)

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж

Французинът след месец ще може да преговаря свободно с „кралския клуб“ без одобрението на ПСЖ

Мбапе обяви, че ще играе за Реал Мадрид по най-странния начин (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Френската суперзвезда Килиан Мбапе ще играе за Реал Мадрид и в това вече няма почти никакво съмнение. Причината е, че самият нападател обяви това по най-странния начин.

Мбапе създаде свой комикс, в който разказва за живота си, а в една част от книжката с илюстрации се вижда как невръстния Килиан получава подарък от родителите си за Коледа. Той получава тениска на Реал Мадрид със своето име на гърба, но отказва да я приеме, защото осъзнава, че екипът не е оригинален. Именно тогава той заявява на майка си и баща си, че един ден ще облече истинска фланелка на „кралския клуб“ със своето име на нея.

Договорът на френския национал с ПСЖ изтича през идното лято, но още през януари ще получи правото да преговаря за предварителен договор с „белия балет“. Не е изключено голямата новина да бъде обявена именно тогава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дедо Герчо

    6 0 Отговор
    БАЩА МУ Е НАЙ ХУБАВ...ХЪХЪХЪ...
  • 3 Чернокож китаец

    12 0 Отговор
    Виждам дискриминация в картинките. Липсва човек от азиатски произход