Last news in Fakti

2 Декември, 2021 19:45 1 626 5

Локо София изпоти ЦСКА на „Армията“

  • цска-
  • локомотив софия

„Армейците“ стигнаха трудно до успеха

Локо София изпоти ЦСКА на „Армията“ - 1
Снимка: Fakti.bg

ЦСКА постигна много трудна победа над Локомотив София, макар и с 2:0 на своя стадион „Българска армия“. Това даде възможност на тима да се отърси от загубата, която допусна срещу Лудогорец през уикенда със същия резултат в Разград.

Жорди Кайседо и Георги Йомов вкараха двете попадения, като това на еквадореца дойде почти веднага след почивката, а българският национал се разписа в добавеното време на срещата.

Стойчо Младенов междувременно едва ли ще е доволен от факта, че списъкът му с контузени се увеличи с още двама души. Федерико Варела и Амос Юга бяха заменени още през първата част.

„Армейците“ все пак остават единственият отбор, който има някакъв шанс, за да се бори за титлата с Лудогорец, но задачата несъмнено ще е много трудна с оглед неубедителната игра на тима в последните няколко седмици и месеци.

Локомотив София междувременно остава в зоната на тимовете, които ще се борят за оцеляване, макар „железничари“ да имат мач по-малко от ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА (България)

    4 5 Отговор
    Напред към 32 шампионска титла, армейци!

    Коментиран от #5

  • 2 Ха ха ха🤣

    3 1 Отговор
    Добре, че толкова много са ги изпотили, че да изгубят само с 2:0. Ако не ги бяха изпотили с колко ли щяха да паднат?!?...

    Коментиран от #3

  • 3 Да беше гледал

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха🤣":

    Да беше гледал мача вторият гол е в 90та минута. Преди това бяха на косъм от изравняване, много слаб Литекс.
  • 4 Дедовия

    2 0 Отговор
    А бе, дайте му купата на Тройчо бе хора!
  • 5 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА (България)":

    Цска ФАЛИРА това е сбирщина Литекс – Етрополе ( България ) !