Last news in Fakti

2 Декември, 2021 23:50 2 512 0

Истински футболен трилър на „Стадио Олимпико“

  • лацио-
  • удинезе

Лацио и Удинезе си вкараха общо 8 гола

Лацио и Удинезе си спретнаха истински футболен трилър на „Стадио Олимпико“, като двата тима си размениха общо 8 гола, за да оставят дълбока следа в историята на сезон 2021/22 в Серия А.

„Бианконерите“ поведоха с 2 гола на Бето и макар Чиро Имобиле да върна един Науел Молина възстанови аванса за гостите още преди почивката.

През втората част обаче Педро и Сергей Милинкович-Савич изравниха още след първите десетина минути.

Патрик обаче си изкара втори жълт картон веднага след изравнителното попадение на сърбина и отново везните се наклониха към Удинезе, макар и само за няколко минути, защото голмайсторът Молина също си изкара втори жълт и двата тима останаха с по 10 души на терена.

Федерико Ачерби хвърли трибуните в екстаз в 79', но колосалното продължение от 10 минути създаде нужната предпоставка, за да може Толгай Арслан да спечели точка за своя тим с попадение в 99'.

Централният защитник Уолъс бе третият изгонен играч в мача за неспортсменското си поведение, но това имаше малко отношение към крайния резултат, който бе 4:4.

Серията без победа за Лацио се удължи на 3 мача, което има и Удинезе, но амбициите на двата клуба се различават коренно. „Римските орлите“ се отдалечиха от зоната за евротурнирите, докато „бианконерите“ сториха същото в положителна посока от гледна точка на зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА