Last news in Fakti

3 Декември, 2021 15:20 1 687 13

Стойчо Младенов с очаквано наказание, ще олекне със солидна сума

  • стойчо младенов-
  • наказание

Според Дисциплинарната комисия към БФС старши треньорът на ЦСКА е уронил престижа на съдиите от мача на "червените" с Локомотив (София)

Стойчо Младенов с очаквано наказание, ще олекне със солидна сума - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията след 17-ия кръг в efbet Лига. Стойчо Младенов, който след мача с Локомотив София яростно нападна съдиите, е санкциониран с 4000 лева.

Най-сериозна глоба отнася Берое - старозагорци ще трябва да заплатят 19 050 лева заради "действия или бездействия, с които се обижда достойнството на лице или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата".

Ето всички решения на ДК:

"Решения - 03.12.2021 г.

ПО ДОКЛАД

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2021/2022/ – ДК наказва ПФК "Берое" гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За действия или бездействия, с които се обижда достойнството на лице или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата, на основание чл.37, ал.4 от ДП /2021/2022/ и във връзка с чл.16, ал.2 от ДП /2021/2022/ ДК наказва ПФК „Берое” Стара Загора с имуществена санкция в размер на 18750 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва ПФК "Черно море" гр. Варна с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлен предмет, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2021-2022/ ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ към БФС, за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите на основание чл. 37, ал.1, т.17, ал.2, б. Б от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стойчо Младенов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София с глоба в размер на 4000 лева."


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манекен

    8 16 Отговор
    Малко му е първо обиди Кабаков после заплаши съдиите че като дойде Бербаров ще се разправя с тях. Това е новият морал на манекена.
  • 2 Герак Митко

    16 6 Отговор
    Както каза Стойчо, след няколко месеца нещата ще се променят. Алкохолизирания шеф на БФС, ще изпадне в безсрочен делириум.
  • 3 преса

    15 5 Отговор
    абе говедата и Томислав Русев защо вият на умряло нали ДПС мафията им даде едни половин милилион или забравиха

    Коментиран от #5, #10

  • 4 Стоян Александров

    7 9 Отговор
    Петорчо с доживотен договор с цеца-етрополска от Африка. Няма българи, няма и национали, няма футбол, няма публика, няма доходи, а само заеми, наеми, разходи и неустойки. Скоро пак ФАЛИТ. Това е цеца африканска....Позора на българския футбол....СРАМ. Ааааааааа извънземните Петорчо и те не Ви харесват кажи нещо и за тях, скарай им се бееееее. И те имат дериктива срещу Вас...
  • 5 Левски 1914

    7 11 Отговор

    До коментар #3 от "преса":

    Борисов , Кралев и Михайлов направиха специално за сбирщината Литекс - Етрополе нова лига.

    Коментиран от #8

  • 6 Мим

    7 10 Отговор
    Първо стройчо трябва да бъде наказан много повече, като цифра и второ за нападки, обиди и хулене на всичко и към всички,включително и на техни привърженици ,поне до края на годината ,да не присъства на стадионите ,за да му дойде акъла,ама при това наказание надали.Гришата му плаща провиненията докато го разори,ако не се вразуми и той...

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Въпрос към ДК

    13 3 Отговор
    Как можеш да урониш нещо, което го няма?
  • 8 Теко

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Е и за сметка на това ви намериха спонсори НАП и МВР
  • 9 Стоян Александров

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мим":

    Как да се вразуми след като зад Петорчо седи оная наркоманясала фракция с ония кюстендилския дилър. И те са на хранилка. Петорчо яко ги мами фенченцата на този измислен отборец с супер некадърни и измислени футболери. Сега Петорчо пак ще има далавера с лилавите. Левскар съм и се кефя на цеца в момента ама ако това се случи с Левски треньора незнам калво го чака още в началото. И сега ако Мъри не докара класен чужденец, а аматьори направо да стяга куфарите. Ние такъв лъжец като Петорчо изобщо нетърпим. А Петорчо лъже всички цецекарченца. Амаааааа до кога ли ? И калва ще е после цената и за Петорчо и за цеца ...... незнам.....ще видим. Май цеца африканска ще фалира пак...
  • 10 Инджов

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "преса":

    ДПС е собственик на ЦСКА София чрез Юлиян Инджов! Така че замълчете чорбари.
  • 11 Левски

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "Мим":

    Освен че обижда той направо си заплашва. Казва след 5 месеца тоест като дойде Бербатов ще се разправям със садиите. Къде са сега Левскарите подръжници на предателя без ден трудов стаж извън терена? А спомняте ли си как Бербатов се изгаври със Сираков? Проведе една среща със собственици на отбори на Армията и каза е той Сираков що не дойде на Армията няма да го набият!!! Сираков да ходи на армията я бягай от тука бе манекен.
  • 12 ГЕРЕН

    5 6 Отговор
    ПЪРВО ПОЛУ ТРЕНЕР СИ НАУЧИ ЧУЖДИТЕ "АРМЕЙЦИ" ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ. А НЕ БАЛЕТ. ВЗИМАТ СИГУРНО ПО ЕДНА ТОРБА ПАРИ А ЕДИН Пас ТОЧЕН НЕ МОГАТ СИ ПОДАДЪТ. НЕ СТАВАТЕ. И ПРЕЧИНАТА ЕСТЕСТВЕНО СА СЪДИИТЕ. ИЗГОНИ ПЕНЕВ А ТИ СИ ПО ЗЯН И ОТ НЕГО.
  • 13 boy.de

    1 0 Отговор
    Надявам се ГГ да потърси сметка за нанесените имиджови щети за клуба. Ако не го направи, то това се прави по негово давление или с негово одобрение.