Last news in Fakti

3 Декември, 2021 16:35 3 099 3

Мениджърът на Усик внесе яснота за възможностите пред клиента му

  • александър красюк-
  • александър усик-
  • антъни джошуаа-
  • тайсън фюри

Александър Красюк призна, че има вариант неговият боец да се изправи директно срещу Тайсън Фюри

Мениджърът на Усик внесе яснота за възможностите пред клиента му - 1
Александър Красюк

Александър Усик с удоволствие би се изправил срещу Тайсън Фюри за обединителен мач на световните титли в тежка категория, това обяви неговият мениджър Александър Красюк.

Украинецът продължава да чака решението на Антъни Джошуа относно евентуалния реванш между двамата. Ако британецът обаче продължава да се бави и скоро не подпише договор за ответна битка, то нищо чудно през пролетта да гледаме именно сблъсък между Усик и Фюри.

„Приказки, че Ей Джей ще се отдръпне, се чуват от момента, в който Фюри нокаутира Уайлдър. Чух, че Джошуа би обмислил такъв вариант при добра оферта. Усик няма нищо против и е готов. Той не се страхува от Тайсън”, заяви пред Скай Спортс Красюк.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цитат

    4 4 Отговор
    Той не се страхува от Тайсън, а би трябвало :)

    Коментиран от #3

  • 2 Марио

    2 0 Отговор
    Последната битка между Фюри и Уайлдър беше като на забавен кадър. Много гушкане и бутане. Няма техника. Седят един срещу друг и се млатят. Няма отклони,ескиважи. Не ми хареса. Дано Фюри не излезне в такава форма срещу Усик
  • 3 цитат

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "цитат":

    Усик няма силата да нокаутира, няма килата!
    фюри има силата да нокаутира, носи много на бой, ударите на Усик, няма да му причинят нищо :) - Фюри е техничен, непредвидим, играе на контра атаки, просто не виждам Усик в битка с Фюри! Но пишете си минуси пак фенове :)))) - явно разбирате от бокс, колкото аз от шах!