Last news in Fakti

3 Декември, 2021 16:57 2 813 13

Сектор Б нападна Стойчо Младенов. Сектор Г веднага отвърна на удара

  • цска-
  • левски-
  • фенове-
  • сектор б-
  • сектор г

През последните дни напрежението между "сини" и "червени" непрекъснато расте

Сектор Б нападна Стойчо Младенов. Сектор Г веднага отвърна на удара - 1
Колаж: dsport

Национален клуб на привържениците на Левски излезе с открита позиция срещу наставника на ЦСКА Стойчо Младенов. Повод за това беше яростната атака на специалиста във вчерашния ден, като под неговия прицел попадна и "синия" гранд.

През последните дни напрежението между "сини" и "червени" непрекъснато расте. То започна с недоволство от страна на Левски, че конкретни политически представители - Радостин Василев от партия "Има такъв народ" и Иван Ченчев от БСП, лобират пред бъдещото редовно правителство за нов стадион на ЦСКА.

Публикуваме съобщението на НКП във Фейсбук без редакторска намеса:

"Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, но с възрастните хора е така, а и времената са тежки.

Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който явно не беше "мотивирал" ортодоксалните "армейци" Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн.

Тройчо се изцепи, че държавата направила стадион на Левски. Само да му припомним, че си плащаме Сектор А, който явно визира и точно той ни тежи в момента. А стария Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите бащи и дядовци, но в Плоски тази информация не е била достъпна за всички.

Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на процент от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това - лошо. Потенциалът е скромен. Няма хора.

Тройчо сигурно е забравил, че и в Ловеч интересът не беше кой знае какво, но явно меракът умира последен при по възрастните хора, които не постигат желаните резултати.

Нерви, нерви, нерви.... За второто място не си струват, което явно излиза доста скъпо на създателя на явлението Литекс, което сам премести на стадиона с "модерното табло" и неповторимите тоалетни.

Специалистът, който работи в Казахстан, благодарение на големия Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, лъжи, лъжи... Най-голямата е Литекс - София, а след нея са всички други!", написаха от НКП.

Реакцията от "червения лагер", по-конретно от Трибуна Сектор Г не закъсня. "Армейските" привърженици дадоха отговор на "сините", като е важно да отбележим, че публикацията им вече не е налична във Фейсбук, защото е изтрита от самата социална мрежа поради нарушаване на стандартите ѝ.

Благодарение на това, че колеги от други медии я публикуваха по-рано, от медията ни я представяме на Вашето мнение без редакторска намеса:

"Здравейте, армейци. Преди няколко дни закупихме нов нагломер, тъй като старият ни се счупи през май миналата година. След трудоемка инсталация, малко ъпдейт и фина настройка нашият уред отново не издържа и се счупи броени минути, след като го пуснахме да засича на честота 19.14 MGHz. Имало да става, както се казва, има и по-гадни и гнусни неща. Като например агент Николай.

От няколко дни насам засечените от нас сигнали стават все по-силни и по-силни. Лефски стоял винаги встрани от политиката? В коя точно паралелна вселена? Очевидно след като любимата им партия е вече извън управлението, децата на номенклатурата са в абстиненция от липсата на държавен биберон и халюцинират. И вместо да гледат многомилионните си задължения, изплащани от спуснати именно от бившата вече власт "спонсори", те са вперили поглед в намерението за инвестиции и развитие на по-големите от тях отбори. Искаме да уверим НКП, ПКП, Киркор, Гарабед, Мигача, Теглича, Пред банята, Насред хола и всички останали, че потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство и кухи фирми, на които да прехвърлим собствеността след строежа, за да отпишем нЕкое друго милионче.

Синята митология датира още от самото създаване на маргиналния клуб и не сме никак изненадани от лансираната за пореден път басня, че дядовците и бабите на сегашните лефскари са строили с голи ръце и тухла по тухла съоражението в покрайнините на София. Говорим за хора, които разказват на децата си, че създаването на лефски е последният тласък на Възраждането, а лично Иван Вазов в последните си години е взел присърце подуенската кауза и едва ли не не е спал от вълнение на Могилката. Конфабулаторната парафрения е рядко, но изключително сериозно заболяване и бихме искали да сезираме Българската Психиатрична Асоциация за нейните зачестили прояви в покрайнините на София. Време е за крути мерки!

Видяхме, че освен всичко това, е нападнат по грозен и селски начин и Стойчо Младенов. Господа, ако ще слагате Генерала и Мъри в едно изречение, е редно да си спомните пролетта на 2008 г. и 16-те точки разлика. Спомнете си и престъпно отнетия ни лиценз, за да може да ви бият като тупан и "Тампере", и "Жилина". Спомнете си за 6-те поредни. А сега вече може да плачете... За това и съветваме кърлежите от кухата организацийка НеКаПе да се съсредоточат в това, в което са най-добри, а именно - източване на пари и тежки софри. Очевидно кръвта вода не става и мисловното ниво на бул. "Тодор Александров" си остава доста ниска топка.

И докато чакаме отборчето от Сухата река да погаси десетките милиони към НАП и останалите си безброй кредитори, ние ще сме готови за следващите нечистоплътни залпове по наш адрес. Само че този път щом ще публикувате позиции под чуждо давление е редно да оставите някой качествен PiAr да ви изготви внимателно нещата, за да не олеквате като Тити Папазов на среща за акциите. А що се касае нашите проблеми, не ни мислете толкова. Имали сме такива и в миналото, ще имаме и за в бъдеще. Но за разлика от вас ще се оправим сами и без чужда помощ. Защото на истинския вълк вратът му е дебел понеже си върши работата сам, а не защото коленичи на килимчето в Банкя...".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпу гуведу

    26 22 Отговор
    лепиларите от гей-арена да си гледат изпадащият отбор
  • 2 Футбол

    16 2 Отговор
    ...няма !...те ми се разправят като лели на,пазара!
  • 3 Стоян Александров

    21 18 Отговор
    Ето това направи другаря Петорчо. Да се карат приятели. Вместо заедно да гледат мачовете те ае карат. ПЕТОРЧО Е ВРЕДЕН НЕ САМО ЗА ЦЕЦА АМИ ЗА ЦЕЛИЯ БГ И СВЕТОВЕН ФУТБОЛ. МРЪСНИК. НЕ ГО Е СРАМ. ПРОВАЛИ СЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕХФЪРЛЯ ВИНАТА НА ДРУГИ. Като има мишки които да му се хващат на интригите той ще е още жив. Скоро и в цеца ще го разйрият ама фалита ще е вече сигурен. Петорчо е мнооооогоооо ЛОШ ЧОВЕК. НЕОЧАКВАНО ЛОШ БИХ КАЗАЛ....
  • 4 Логика

    21 0 Отговор
    Много е важно точно сега да скачат сини на червени и червени на сини, докато се забърка тюрлю гювеча на политиката и социалния живот в нови условия! 50 човека от едните се репчат и обиждат другите и обратното… вече 30 години! Който разбрал - разбрал, а който не е разбрал - няма смисъл да му се обяснява!
  • 5 Подуямие

    10 5 Отговор
    Хаха ,посмях се !
  • 6 Bvb

    12 4 Отговор
    Голяма свинщина настана.
  • 7 Подуямие

    7 6 Отговор
    Специално за ,,Левскар,, и Левски 1914 . Интервю със Златин Тепсиев - ,, -Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
    -Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете.

    Много ме
    обичаха
    хората,

    имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. С идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика. Всичко е било една юридическа вандалщина. Ние изпреварихме хората на Лафчис с нашата регистрация, те се появиха после като контрапункт. Но аз реших да се оттегля, защото покрай мен имаше доста хора, които искаха слава, публичност. Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емб
  • 8 Подуямие

    5 4 Отговор
    -Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
    -Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете.

    Много ме
    обичаха
    хората,

    имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емблема и после дълги години се съдеше с Батков. Съдебната сага продължи прекалено много. Емблемата не може да принадлежи на един човек или на група от хора. Аз не исках да има боричкания, да всявам разнобой между левскарите. Моментално се оттеглих. Заявих, че „Левски“ не е бакалница или бензиностанция, за да бъде бизнес субект. После се оказа, че ходът ми е бил правилен. При Лафчис тимът тръгна, дори и в безпарични времена сме били кандидати за титлата.

    Коментиран от #10

  • 9 гост

    9 6 Отговор
    Трою Ци....на реве, защото усеща че скоро ще бъде напъден от джуджака за слаби резултати. Целият свят е виновен но той не е, неустойка се задава яка ХА ХА ХА.
  • 10 Левскар

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Подуямие":

    И един комунистически мърмот завива целофан а съдът казва ние сме Левски и винаги сме биле. А какво комунистите направили взели ни стадиона, преименували ни, пришили ни към МВР, уж ни разформировали, създали ЦСКА, прарили ни в лагери избили ни все тая. Левски не съществувал от 1948 до 1992 😊😊😊 ало комунистите на 4 октомври 1990 ние махнахме червената потолъчка от партиинивт дом а вие я носите гордо до сърцето си, жалка работа.

    Коментиран от #13

  • 11 оня с коня

    5 5 Отговор
    чикиджийте от подуене много си повярваха!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Бай Стою касапина

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Прав си. Последователите на Здравко Димитров се самонадъхват.Как ли го правят? 🤔🤔🤔
  • 13 Подуямие

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    Мислех те за по умен!