Last news in Fakti

3 Декември, 2021 17:54 2 416 17

И феновете на Лудогорец скочиха на Стойчо Младенов

  • лудогорец-
  • фенове-
  • декларация-
  • стойчо младенов

"Стойчо, бъди смирен, защото знаеш сам колко струваш. Знаем те и ние!", написаха феновете на "орлите"

И феновете на Лудогорец скочиха на Стойчо Младенов - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Лудогорец отговориха на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който след мача с Локомотив София нападна "орлите". По-рано днес и привържениците на Левски се изказаха остро по адрес на наставника. Запалянковците на "зелените" припомнят, че под ръководството на Младенов ЦСКА има изиграни 9 мача за шампионата срещу Лудогорец - 8 победи за "орлите", 1 равенство, като головата разлика е 14-1.

Ето декларацията на феновете на Лудогорец:

"Когато цифрите говорят, дори Младенов трябва да мълчи! След загубата от Лудогорец с 0:2 на Стойчо Младенов виновни бяха играчите на ЦСКА. След измъчената победата над Локо (Сф) за специалиста от Плоски са виновни съдиите, съперниците, Левски, Лудогорец, държавата и т.н. Всички са криви, но най-крив е Лудогорец. Отборът, срещу когото Младенов няма победа в шампионатен мач. Няма дори отбелязан гол в Разград. 9 мача за шампионата, 8 победи за Лудогорец, 1 равенство, голова разлика 14-1. Даже и бай Добри домакина да беше треньор на Хювефарма арена, сигурно статистиката щеше да е по-добра.

За специалиста от Плоски цифрите, обаче, не значат нищо. Ние- феновете на Лудогорец си спомняме, че само равен трябваше на Младенов да стане шампион през 2012 г. Отборът му беше пълен с именити играчи с високи заплати. Тогава го екзекутира един млад български треньор Ивайло Петев. Онзи ден друг млад български треньор му изнесе футболна лекция насред Разград. Наскоро трети млад български треньор му зашлеви 3 звучни плесници.

Четвърти млад български треньор го изтърва по чудо в Стара Загора. Всеки човек с достойнство и чест би навел поглед от срам. Но явно и дългият престой в далечен Казахстан не е променил манталитета на Стойчо Младенов. Той нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил.

П.П. Мъдреците казват, че не трябва да хвърляш камък по всяко куче, което те лае по пътя ти, защото никога няма да стигнеш крайната си цел. Тук случаят е по-особен... И един съвет: Стойчо, бъди смирен, защото знаеш сам колко струваш. Знаем те и ние!"


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешно е

    18 17 Отговор
    Направо е смешно , как тези подрязани орлета се мислят за отбор , че и чак фенклуб имат ! Цяла България знае откъде , как и защо продължава тяхното съществуване както и по какъв начин стават шампиони. Но спокойно видовден идва , Пияния скоро ще падне от власт и на Гелосания вече подкупите няма да минават!

    Коментиран от #12

  • 2 Пучо Капучо

    13 18 Отговор
    Делиорманското изфабрикувано отборче, дето е с има-нема 69 фена и то ревна, гаче са били вчера Ливърпул. Туй жалко резашко отборче нито е на историята на ЦСКА, нито пък на Стойчо Младенов. Пак повтарям - жалко помачорско тимче, на което скоро ше му спре кранчето Домус агата...и айде отново в миманса.

    Коментиран от #4, #10, #13

  • 3 Говедо

    10 11 Отговор
    На траверсата Петричев,фен ли му викаш?!
  • 4 Прав си бе.

    12 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    То и ЦСКА Е ИСТОРИЯ!
  • 5 boy.de

    11 10 Отговор
    Смешни капутчета с размисли на говеждо ниво.

    Коментиран от #9

  • 6 Тито

    10 8 Отговор
    Защо нищо не пишат 58милиона които дължат на държавата за БМФ ,за ММС който им построи стадиона и т.н
  • 7 В е л и к и я

    1 6 Отговор
    Присмял се Хърбел на Щърбел ...
  • 8 Левски 1914

    10 8 Отговор
    То пък едни фенове на лайногорец!

    Коментиран от #16

  • 9 boy.de

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "boy.de":

    Отнася се за коментиращите под номера 1, 2 и 3.
  • 10 така, така

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    А добре де, а тоя ЦСКА на историята на Ливърпул ли е, Младенов на постиженията на Юрген Клоп ли е. Къде сте тръгнали тогава да съдиите другите, все едно имате някакво понятие какво е добро ниво. Както вас ви бият като боксова круша в групите на европейските турнира, така и всеки друг футболен отбор от България. То практически и тоя фен клуб няма право да съди така, обаче за разлика от аматьорското ти лесно оборимо изказване, декларацията е написана доста безупречно, сякаш е нает някой професионалист и то доста добър.
  • 11 Лудия

    7 2 Отговор
    Ама и трите фена ли скочиха?
    От високо ли?
    Хахаха
  • 12 Засрамете се

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Смешно е":

    По какъв начин я кажи? Колко пъти ЦСКА София би Лудогорец? Как ще станете шампион като не можете да ги биете и само ревета. Като фактите говорвт просто замълчете и се трудете. Имате мач след две седмици ако и него загубите като предният какви шампиони какви 5 лева. Били Локо Сф със зор шампиони ще ми стават.
  • 13 Смешко

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    Ако ще гледаш историята къде е Левски и Славия къде са комунистически изфабрикуваният отбор на ЦСКА. В момента Лудогорец е хегемон и вие нямате футболен отговор на това. Играете безобразно слабо, а що се отнася до феновете видяхме ги срещу локото колко са много.
  • 14 единен

    3 6 Отговор
    Да си затварят устата миришеща на пилешки кренвирши от Лудогорие мърша.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Левски 1914

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Ами те на Литекс – Етрополе са по малко хората взеха макар и късно да се усещат.
  • 17 факсинчо

    0 0 Отговор
    Цесека умре 2016г.