Last news in Fakti

4 Декември, 2021 15:00 1 079 0

Левски започва европейската си кампания срещу австрийци

  • левски-
  • амщетен

Българите ще гостуват пред собствена публика в София

Левски започва европейската си кампания срещу австрийци   - 1
Снимка: Circle Media

През следващата седмица волейболният Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския турнир за Купата на претендентите (Challenge Cup). Отборът, воден от Андрей Жеков, ще изиграе и двата си мача срещу гостите от алпийската държава на 7 и 8 декември в София, а срещите ще бъдат излъчени на живо по B1B Box.

Challenge Cup е третият по сила турнир в европейския волейбол. Причината и двата мача да се изиграят на територията на България е локдауна в Австрия, който не позволява двубоят да се развие в разменено гостуване.

Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена след три години. За нас това е добра възможност да срещнем непознати отбори, да сравним уменията си. В нашия отбор има млади състезатели, които ще направят дебют и със сигурност ще има вълнение. Подобни срещи помагат за развитието, дават един допълнителен стимул и всяка победа е ценна. Нямаме много информация за отбора на Амщетен, но ще се подготвим по възможно най-добрия начин“, заяви треньорът на Левски Андрей Жеков.

Срещите между Левски и Амщетен във вторник и сряда са с начален час 18:30. Феновете на клуба ще могат да го подкрепят на живо в залата и да закупят билети при притежание на зелен сертификат или отрицателен тест. Цените на билетите са 7 лева за възрастни и 5 за ученици и студенти за един мач. Пакетната цена за двата мача е съответно 10 лева за възрастни и 7 за ученици и студенти.

Тези, които предпочетат преките телевизионни предавания на B1B Box, ще бъдат в компанията на журналиста Петър Стоянов и бившите национали Димо Тонев, Николай Иванов и Евгени Иванов, които ще осигурят коментара и студийната програма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА