Last news in Fakti

4 Декември, 2021 18:13 1 228 3

Станимир Стоилов: Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • ботев пловдив

Футболистите заслужават похвала

Станимир Стоилов: Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата над Ботев Пд. “Сините” играха много силно и заслужено се наложиха с 2:0, като така намериха място в топ 6.

“Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения, голове, мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.

Най-доволен съм от първото полувреме, че бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол на кълбото. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра.

Знаехме за добрите качества на Ботев, искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.

Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита дйде от доброто представяне в атака.

Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и трябва да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик”, заяви Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BgFaN

    13 3 Отговор
    Стоилов е сериозен, работлив и способен треньор. В Левски не са имали човек като него, който може да работи със толкова слаби и случайно събрани играчи. След паузата ще са в по-добра форма и нищо чудно да завършат на трето място.
  • 2 Подуямие

    4 7 Отговор
    Левски щели да подписват с Алек Болдуин ,защото е най- точен! 🔫
  • 3 Димитров

    7 1 Отговор
    Няма по-добър треньор в
    България от

    С.
    Стоилов!