Last news in Fakti

5 Декември, 2021 09:37 1 700 8

Адвокатът на ЦСКА разкри подробности относно санкцията на УЕФА

  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • уефа

В разговор сме с УЕФА и сме разсрочили задълженията

Адвокатът на ЦСКА разкри подробности относно санкцията на УЕФА - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разкри подробности относно санкцията, която УЕФА наложи на клуба. Официалният сайт на европейската футболна централа съобщи, че на „червените” е наложена глоба в размер на 75 000 евро, която трябва да бъде платена в срок, за да не бъде клубът изхвърлен от европейските клубни турнири.

„Няма причини за паника. В разговор сме с УЕФА и сме разсрочили задълженията. Всичко е предвидено в бюджета и ние сме отговорили на УЕФА. 75 000 евро е възможна санкция за клуба плюс изваждане от евротурнирите, но ако не платим малко над 200 хил. евро забавени плащания. Всичко е предвидено в бюджета. Направена е просто справка от комисията за финансов контрол на УЕФА и те ни предупреждават, че ако тези малко над 200 хил. евро не бъдат платени, ще ни грози тази глоба от 75 000 евро и изваждане от ЕКТ. До края на декември тази година ще бъде платено всичко и няма от какво да се притесняваме”, коментира Трендафилов пред „Мач Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    8 8 Отговор
    По целия свят мъжете си сменят колите , жените , бирата и други неща , но отбора НЕ , а феновете на ФАЛИРАЛИЯ отбор започнаха да викат за тези дето ги МЛАТИХА с 8 - 0.

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Левскар

    4 4 Отговор
    Хахахахаха напрово се спуквам от кеф след феноменалната побета над Ботев сега и това. Сега феновете на Литекс-Етрополе да обвснят защи Левски разсрочил плащанията към НАП😊😊😊.
  • 3 Чорбара.

    4 3 Отговор
    А,пък ЖУЖЕТО е един плащач.
    Марш в Ловеч СКАПАНЯЦИ.
  • 4 Цесекар

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Може би имаш предвид Тити, който официално обяви, че до 25 годишен е бил привърженик, на ЦСКА, а сега е най-плачещия левскар.
  • 5 dron

    3 2 Отговор
    Подуенци не ги грози такава санкция ,щото те в евротурнири
    нямат шанс да участвуват.
  • 6 Бай Стою касапина

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А ти смени ли пластмасовата двулитрова бира, с която се наливаш от години. Внимавай от нея се хваща подагра и се затъпява.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Стою касапина":

    Отдавна съм минал на червено вино бира пия лятото.

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Сам ли си го произвеждаш или пиеш от онова пластмасовото, три литра дето е осма промивка с надпис "Мечка"?