Last news in Fakti

5 Декември, 2021 13:27 1 267 0

Халф на ЦСКА аут до края на годината

  • амос юга-
  • цска-
  • контузия

Юга има разтежение, а има и съмнения за разкъсване и няма да може да вземе участие в нито една среща до края на календарната година

Халф на ЦСКА аут до края на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Дефанзивният полузащитник на ЦСКА Амос Юга ще е извън игра до края на годината. Халфът напусна принудително в 43-ата минута последния мач на “червените” срещу Локомотив София, след като изпита болки в крака.

В крайна сметка се оказва, че Юга има разтежение, а има и съмнения за разкъсване и няма да може да вземе участие в нито една среща до края на календарната година. По-късно днес на ЦСКА предстои гостуване на Пирин в Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА