Last news in Fakti

5 Декември, 2021 18:00 1 513 0

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига

  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • кристъл палас

Червените дяволи се наложиха с 1:0 срещу Кристъл Палас

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед записа минимален, но много ценен успех срещу Кристъл Палас. Червените дяволи се наложиха с 1:0 в двубой от 15-ия кръг на английската Висша лига.

Фред откри резултата в 78-та минута, като неговото ювелирно изпълнение се оказа достатъчно за Ралф Рангник да дебютира с три точки начело на "червените дяволи.

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Домакините започнаха активно и в 4-а минута Алекс Телеш отправи удар отдалеч, който обаче мина встрани. Секунди по-късно Роналдо беше изпреварен в наказателното поле. В 9-та минута Уилфред Заха се отчете с първи точен изстрел за гостите, но Де Хеа нямаше проблеми.

"Червените" дяволи бяха много доминантни по отношение на владеенето на топката в тези минути и в 18-а минута Кристиано Роналдо беше изведен на стрелкова позиция, преди шутът му да бъде блокиран.

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

В 24-ата минута Фред имаше отлична възможност да открие, но топката отиде в главата на Томкинс. Секунди по-късно Роналдо свали с глава за Бруно Фернандеш. Неговият удар не бе достатъчно прецизен и вратарят на гостите го отрази.

Положенията постепено намаляха пред двете врати, а секунди преди края на полувремето Диого Дало отправи силен, но неточен удар в посока вратата на "орлите".

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

В началото на втората част гостите започнаха да стават все по-смели в действията си и в 56-та минута Шейку Кояте стреля опасно с глава, но шутът му беше отклонен в ъглов удар. В 64-та минута Конър Галахър опита удар отдалеч, но безкрайно неточен.

В 68-та минута домакините получиха шанс да стрелят от пряк свободен удар, а Алек Телеш нацели горната греда на вратата на Висенте Гуйта. В 75-та минута дойде и най-чистото положение в мача. След ъглов удар Марк Гуей свали топката за Жордан Аю на задната греда, където стрелецът някак пропусна от броени метри.

Ман Юнайтед с минимален, но много ценен успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

"Червените дяволи" стигнаха до така желания гол в 78-ата минута и той дойде от неочакван източник. Великолепно изпълнение на Фред даде преднина на Ман Юнайтед. Той получи топката от Грийнууд прекрасно завъртя топката към горния десен ъгъл на Гуита.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА