Last news in Fakti

6 Декември, 2021 11:37 2 253 21

Николай Михайлов: Наясно съм, че хорската злоба е голяма, повече съм мразен в България

  • николай михайлов-
  • левски-
  • никулден-
  • футбол

Аз отдавна не плащам данък обществено мнение

Николай Михайлов: Наясно съм, че хорската злоба е голяма, повече съм мразен в България - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Левски и националния отбор на България – Николай Михайлов даде интервю за предаването „На кафе“ по случай своя имен ден. 33-годишният национал говори за семейните традиции в известната му фамилия, престоите в няколко чужди държави, суеверията си и за общественото мнение за него.

"Наистина Никулден в нашето семейство е на почит. Обръщаме му много внимание. Събираме се обикновено най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да уважават традициите“, започна Михайлов.

"Аз съм доста класически тип относно суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която винаги е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз често ходя на църква, въпреки че много неща се говорят за моето семейство. Също така стъпвам с десния крак винаги на терена. Но естествено няма гаранции, понякога се получава, понякога – не, но не трябва да спираш да си правиш въпросните суеверия“, заяви стражът.

"Започнах с номер 88, тъй като любимият ми вратар е Джанлуиджи Буфон, но не тръгнах много добре с него. В Нидерландия исках да взема №1, но нямаше как и затова реших да нося номер 13. Спечелих всичко възможно там, общо смених 6 държави. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата“, сподели откровено той.

"Според мен нещата опират до характер, със сигурност съм повече мразен в България. Харесват ме феновете на Левски. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на феновете е достатъчна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската злоба е голяма. Аз отдавна не плащам данък обществено мнение“, завърши вратарят.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    23 2 Отговор
    пък е длъжен да те обича ?
  • 2 ВЕЧНО СИН

    9 15 Отговор
    Левскарите не мразят Ники Михайлов, а го подкрепят - винаги, когато се е раздавал и си е вършил работата за клуба! Така е и в момента, но преди няколко месеца беше 130 кг. и в лоша форма, а е от 3 г. в клуба! Така не може, а Николай го разбра, отслабна, тренира като луд и сега е в добра форма! Има още 3-4 г. футбол в него, ако спазва режим. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКОЛЕТА!
  • 3 Нако

    22 2 Отговор
    Ти отдавна не си спортист
  • 4 Коментар

    32 0 Отговор
    Николай чупко-стойков! Първо за да мразиш някого, трябва да ти е направил нещо наистина лошо (пък и тогава омразата не трябва да е до безкрай)!!!
    А теб народът просто не те иска в публичното пространство (особено пък когато се изявявате с оная общата за ефшит), поради фактът, че си псевдо футболист!!! Толкова ли е трудно да разбереш, че такива псевдо спортисти като теб сте противни на хората?! С какво си допринесъл ти за нацията ни, та ламтиш за тяхната любов и одобрение?! Това, че баща ти бе един от златното поколение футболисти на страната ни, не означава, че и синът му ще се ползва със същото уважение (макар, че от как бубайко ти застана начело на БФС уважението към него рязко се стопи)!!!

    Коментиран от #7

  • 5 gost

    17 1 Отговор
    Тоя ако разчита на номера да му носи късмет, май е сбъркал нещо.
  • 6 Наркос

    2 14 Отговор
    Да си жив и здрав Ники! Приятно прекарване в Париж , а хейтърите да се заемат със супата

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 сила

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Наркос":

    зареди ли го за прзника,даде ли му напред.....пишман гангстер,пишман вратарче
  • 10 Симитлишкия кмет

    14 1 Отговор
    Ти си мразен навсякъде бе смешник, особено от както катастрофира пиян или дрогиран и Дойде чалга танцьора баща ти и потули случая,а като футболист си една нула
  • 11 Я пак

    13 1 Отговор
    Абе момче взимаш много пари,нищо не правиш като спортни резултати,въпреки тва си нахален като баща ти и имаш наглостта,да мрънкаш.Все едно моя началник,да ми плаща заплатата,а аз да чупя автомобилите на хората вместо да ги поправям.

    Коментиран от #16

  • 12 Лоби Михайлов

    10 1 Отговор
    Да бе то щото те задържаха и в чуждите отбори,що ли те изритаха, и не успяха и те да те траят.
  • 13 124

    9 2 Отговор
    Този връзкар не даде шанс на истинки талантли вратари да прогресират. Перуката все го налагаше навсякъде. И в Левски, и в националния. Спася само когато топката се удари в него...

    Коментиран от #15

  • 14 Мери

    3 2 Отговор
    Този много си е повярвал.
  • 15 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "124":

    Този вратар е най-добрият български вратар в близкото минало и настоящето. ОК не го харесвате вече не е титуляр за национала, но момчето е готово ако има нужда да помогне, не е предател. Много по добър ор Караджов е в националния! А за Левски е безценен.

    Коментиран от #17

  • 16 500 мин

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Я пак":

    500 минути суха мрежа е нищо😊😊😊. Бусато колко мин има та даже Пирин го разпечатаха.
  • 17 Подуямие

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Левскар":

    За Левски става. Най- добър вратар доскоро беше Владо Стоянов! Разбира се ,преди контузията.

    Коментиран от #19

  • 18 ГЕРЕН

    3 2 Отговор
    СТИГА СТЕ ОБИЖДАЛИ. МЕЖИТУРКИ СТЕ. САМО МИСЛИТЕ КАК ДА СЪСИПИТЕ НЕЧИЙ ЖИВОТ. НИКИ
    НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ ТАТКО СИ. И СЕ Е
    ОТДАЛЕЧИЛ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ОТ НЕГО. НИКИ Е ШАМПИОН НА ХОЛАНДИЯ. И ТАМ ПАЗИШЕ ДОБРЕ.
  • 19 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Подуямие":

    Владо Стоянов е добър вратар факт, помогна много на Лудогорец също и Гошо Петков е добър. Обаче Ники и като клубна кариера и като национал просто е доказал че е по-добър. Обаче ЦСКАрите го плюят ок няма проблем Ники е легенда за Левски и пак казвам не се отказва от национала ако го пожелаят той винаги е готов да помогне. Няма просто място за сравнение между Ники и Караджов или пък Луков. Да Вуцов е добър вратар, но Ники сега влезе в топ форма не мисля че все още Вуцов може да му е конкурент.
  • 20 0808

    0 0 Отговор
    махай се и баща ти също...знаеш ли умнико че вече обединените арабски емирства ни изпревариха заради таквиз като тебе и пияницата-баща- вън ходи си при онова цига не

    Коментиран от #21

  • 21 Мрънкало

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "0808":

    Ако извикат тебе отбора ще цъфне и върже. Вие първо си оправете вашият отбор с 10 чужденци титуляри на терена. Сигурно Бусато трябва да пази на националният отбор. Забравяш как с треньор Стойчо Младенов с Мартин Петров, Стилян Петров, Бербатов загубихме 6:0 от Чехия. Обаче пак фругите виновни.