Last news in Fakti

6 Декември, 2021 13:23 1 395 5

Левски разплита казус за 395 000 евро

  • насиру мохамед-
  • левски-
  • футбол-
  • ръководство

"Сините" са направили предложение на агента му да започнат да се разплащат разсрочено, както започна да се случва с Петър Хубчев

Левски разплита казус за 395 000 евро - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски се надява, че в близките дни ще разплете и неприятната ситуацията около Насиру Мохамед, съобщава "Мач Телеграф". Както е известно, той е осъдил Левски във ФИФА и чака да му бъде платена сериозна сума - 395 000 евро.

В момента тя е непосилна за "сините". Те са направили предложение на агента му да започнат да се разплащат разсрочено, както започна да се случва с Петър Хубчев.

В момента се чака отговор от самия футболист дали е съгласен на тази оферта. Освен това запознати твърдят, че този въпрос е можело да бъде решен още преди месец или два.

Агентът на Насиру от половин година е търсел ръководството, за да намери общ език с него. Бивш шеф обаче не отговарял на телефонните му обаждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    6 1 Отговор
    КОЙ Е БИВШИЯТ ШЕФ?!??. КОЛЕВ. НАСИТО ЧЕРЕПА БИБИТКО.... А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ.
    ЗАПОЧВА ДА МИ ИДВАТ МНОЖКО ТЕХНИТЕ ИЗДЪНКИ.
  • 2 ГЕРЕН

    5 2 Отговор
    КОЙ Е БИВШИЯТ ШЕФ?!??. КОЛЕВ. НАСИТО ЧЕРЕПА БИБИТКО.... А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ.
    ЗАПОЧВА ДА МИ ИДВАТ МНОЖКО ТЕХНИТЕ ИЗДЪНКИ.

    Коментиран от #3

  • 3 Директор

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    Е то е ясно кой е или Павел Колев или Константин Баждеков. Аз лично не харесвам Павел Колев много беди ни докара този човек. Само да каже че Насиру беше докаран от Хубчев.
  • 4 Заглавие Менте

    1 0 Отговор
    Те се надяват,те очакват, те си мислят...Афтура искал да каже, че някой от умните глави казал Абе дай да му се обадим на тоя да го питаме да му плащаме на вноски!
    А оня какво е казал, какво са се разбрали, неразбрали...
    Това ще разберете в следващата статия със заглавие Ръководството и ....(еди кой си там, някой си един от всичките пътешественици, минал за кратко през Подуяне) ще разговарят за дължимите суми !
    Мисири и мисирки! Гулю ,гулю, гулю!
  • 5 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    1 0 Отговор
    Плащайте, кухороги евроидиоти, ПЛАЩАЙТЕ!!!