8 Януари, 2014 17:31 2 319 1

Кличко отново забрави за Кобрата

  • кличко-
  • пулев-
  • претендент-
  • бокс

Украинецът пропусна да спомене Кобрата

Кличко отново забрави за Кобрата - 1
Снимка: БТА/АР
Владимир Кличко отново изглежда забрави за Кубрат Пулев като предстоящ негов съперник, срещу когото да защитава световните си титли.
 
Украиенецът е шампион в четири версии, три от големите - Световна боксова организация (WBO), Международна боксова федерация (IBF) и Световна боксова асоциация (WBA), както и на Международната боксова организация (IBO).

Очевидно Кличко трябва да защитава поясите си един по един. Последната му защита бе на титлата на супершампион на WBA срещу Александър Поветкин, следващият му мач е срещу номер 1 в ранглистата на WBO Алекс Лиапай и по всичко личи, че след въпросния мач срещу австралиеца трябва да се изправи срещу претендента на IBF, който е Кубрат Пулев.

В интервю за On The Ropes Boxing Radio Владимир Кличко говори за младите и перспективни състезатели в професионалния бокс, които са и потенциални негови съперници. Сред тях обаче не присъстваше Кубрат Пулев, който макар и не толкова млад, се очаква да бъде сигурен негов противник, ако разбира се не допусне изненада и не загуби от Алекс Лиапай.
 
"Трябва постоянно да съм в готовност за бой и да бъда наясно колко силни могат да бъдат младите боксьори. Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър... - те имат височина, тегло и удар, с които могат да ми нанесат истински бой. Дионтей Уайлдър има фантастичен рекорд 30 нокаута в 30 мача Длъжен съм да остана концентриран, защото неуспехите са ме научили, че ако изгубиш концентрация дори за секунда, то това може да бъде достатъчно, за да загубиш мача. Аз обаче не искам да губя и ще защитавам титлите си срещу млади бойци, докато имам мотивация", обяви Кличко.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasqni Atanasova

    0 0 Отговор
    ГОЛЯМ СИ ВЕ МОЙ МНОГО ХОРА ТИ ЗАВИЖДАТ