3 Юли, 2014 12:06 20 460 7

"Путинфоните" се разпродадоха за един ден

  • iphone-
  • caviar-
  • supremo putin
"Путинфоните" се разпродадоха за един ден - 1

Най-ревностните почитатели на руския президент Владимир Путин няма да могат да си купят телефона, посветен на идола им, дори да са готови да се разделят с много повече от 147-те хиляди рубли, които италианската ювелирна марка Caviar иска за устройството. Ограничената серия от 44 апарата Supremo Putin е била разпродадена само в рамките на един ден.

Сред гордите собственици на "путинфон", който всъщност си е iPhone 5S с изгравиран на позлатения гръб портрет на руския държавен глава и герб, са няколко известни личности. Сред тях има прочут режисьор, златен медалист от Сочи 2014, телевизионен водещ и двама топ мениджъри на нефтена компания, но имената им не се съобщават.

Единственият, който се е похвалил публично с новата си придобивка, е актьорът, сценарист, драматург и свещеник в Руската православна църква с временна забрана да служи Иван Охлобистин. В съобщение в Twitter той е обявил, че няма да ползва "путинфона" си, а само ще "дразни либералите" с него, след което ще го продаде на търг с благотворителна цел.

Два "путинфона" все пак са останали непродадени. От Caviar ги пазят за самия Владимир Владимирович.

"Путинфоните" се разпродадоха за един ден


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 12 Отговор
  • 2 Тракториста

    9 0 Отговор
    Симо, батка, мноо си зажулен, честно!Не можеш ли да пишеш, та само цвъкаш тия иконки??

    Коментиран от #5

  • 3 Dobrinka Mancheva

    0 6 Отговор
    ха така, глупаците са се поохарчили
  • 4 Папур Шпеков

    5 1 Отговор
    Абе Охлобистин е всичко друго но не и глупак. Дура си ти Добринче.
  • 5 Валентин Петров

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тракториста":

    мани го тоя
  • 6 Георги Алексиев

    7 0 Отговор
    АКО ПУСНАТ ТЕЛЕФОН С ЛИКА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ДАЛИ НЯКОИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ? СЪС СИГУРНОСТ САМО ТОИ И ЕВЕНТУАЛНО НЯКОИ НЕГОВ ЛИЗАЧ НА ЗАДНИЦИ
  • 7 Иван Петров

    5 1 Отговор
    .аси иронията, лика на Путин върху американски телефон.