Last news in Fakti

1 Декември, 2014 11:54 1 901 0

Ще има и iPad Air Plus

  • ipad-
  • air plus-
  • apple
След като американците от Apple започнаха да увеличават размера на своите смартфони, сега се появи непотвърдена информация, че "ябълковата" компания разработва иновационен таблет с размер на диагонала на екрана 12.2 инча.
 
По аналогия с модификациите на новия iPhone 6 и предстоящият по-голям таблет ще получи названието iPad Air Plus. Според слуховете продажбите на новия таблет ще стартират още от лятото на следващата година. Все още не се споменава нищо по отношение на цената.
 
На този етап се спекулира с размери на корпуса 305.31x220.8x7 мм, като също така се говори, че процесорът ще е A9. Сходна информация за иновацията на Apple беше публикувана от два източника - списанието Mac Fan и японския блог Mac Otakara. От нея става ясно още, че Apple ще престане да се придържа към досегашния консервативен дизайн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА