Last news in Fakti

9 Юли, 2015 20:52 1 888 0

FlySmart с Airbus – новото при пилотиране на самолет

  • airbus-
  • ipad-
  • япония-
  • авиокомпания

Пилотите на нискотарифната японска авиокомпания Peach Aviation ще настроят всичките си летателни наръчници за Airbus на iPad, след като вече ще използват FlySmart with Airbus. Също така те ще могат да изчисляват представянето на самолета с оптимизирани и точни резултати на всяка писта от оперативната им маршрутна мрежа.

„FlySmart с Airbus” ще ни позволи да реализираме оптимизирани операции и да премахнем хартията, като по този начин ще намалим свързаните с това разходи. Считаме това решение за голям актив за бъдещите ни операции за по-нататъшно подобряване на качеството на обслужване”, казва Шиничи Иноуе, представляващ директор и главен изпълнителен директор на Peach Aviation.

Японската авиокомпания ще се възползва и от услугата за оценка и помощ „APPROVE4Flight”, която се предоставя от Airbus Flight Operations Services Ltd. Тя спомага за подобряване на място на комплексното обслужване, включително с анализ на съществуващата организация и процеси, както и с определянето на план за действие на Peach Aviation, базиран на препоръки на Airbus Flight Operations Services и на най-добрите практики.

Peach Aviation оперира с 15 самолета А320 и ще получи още  5 допълнителни A320. Началото на доставките е предвидено да започне от юли 2015.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА