Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 12:06 8 636 3

Tesla за най-малките

  • radio flyer-
  • tesla-
  • model s-
  • електромобил
Tesla за най-малките - 1

Американският производител на детски колички Radio Flyer се е заел да подготви отрано младото поколение за бъдещето на автомобила. Компанията предлага доста прецизно умалено копие на Tesla Model S за шофьори на възраст от 3 до 8 години.

Tesla за най-малките

Подобно на оригинала детското електромобилче се предлага в няколко варианта с различен капацитет на батериите. Базовата версия с цена $499 има акумулатор със 140 Втч и може да измине 10 км с едно зареждане. Срещу доплащане от $50 може да се поръча батерия с капацитет 190 Втч, която удължава пробега с 5 км.

Tesla за най-малките

В зависимост от типа на батериите зареждането отнема от 1 до 3 часа. Максималната скорост е ограничена на 5 км/ч, а когато младият водач добие опит в управлението, "таванът" може да бъде вдигнат двойно.

Tesla за най-малките

Малката Tesla тежи 18 кг, има си багажник, работещи фарове, луксозен интериор, 9-цолови колела и дори аудиосистема, която чете музика от телефона. Купувачите могат да избират цвета на купето и джантите и да си поръчат персонализирана регистрационна табела.

Tesla за най-малките


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    3 0 Отговор
    Вече тотално ще им атрофират мускулите на децата с такива играчки, от компа в количката и никаква физическа активност.

    Коментиран от #2

  • 2 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от " ":

  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    От малки ги учат на лукс и бизнес класа и после ще им е трудно в живота като станат по на 18 и вземат книжки, но нямат възможност да си купят хубава кола...ще има да татъркат стари Голфове и да се ядосват