Last news in Fakti

3 Август, 2016 13:10 7 931 7

Вижте автобуса, движещ се над коли

  • transit elevated bus-
  • teb
Вижте автобуса, движещ се над коли - 1
Преди шест години китайците решиха да направят нов вид превозно средство. Става дума за автобус, който да може да се движи над автомобилите. Сега първоначалната миниатюрна концепция е превърната в напълно функциониращ прототип.Вижте автобуса, движещ се над коли

Той направи първите си изпитания в Китай. Уникалният автобус се нарича Transit Elevated Bus (TEB), може да превозва до 300 пътници и се движи със скорост от 50 км/ч. Под него могат да преминават леки автомобили с височина до два метра. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защита на климата

    1 0 Отговор
    Много голям клиренс! Сега му трябват и гуми за Офф и са шампиони в състезанията с градски автобуси на Париж-Дакар!
  • 2 Пиф

    1 0 Отговор
    новината е ужасна за мен. не защото са го направили това, браво на тях! а, защото ние сме обсебени от тоталитарната БКП Мейсън маэия, която ни мачка от много столетия но в последните 72 гоини БКп и руг фашизъм не можем направи нищо... и така си вегетираме и умираме и емигрираме. ето затова съм бесен на новината, равам се за китайците и ме е я на тая проажна военноцивилна ченгежийница, че вместо а разстреля тия мафиоти тук и а ни освободи, за което е създадена, тя пази тях а те ни мачкат... тъжна е новината за нас. защото си проължаваме агонията. Май е по-ддобер атомна бомба да ликвидира тая кенефчийкска емагогска мафия тук и който оцелее а започне отначало а граи живота? може пък и а е по-обре...не, непременно ще е по-обре от това тук.

    Коментиран от #5

  • 3 боико

    0 0 Отговор
    А не,от строителството на метро се краде повече.
  • 4 4еп

    0 0 Отговор
    нещо не разбирам какъв е смисъла..

    Коментиран от #7

  • 5 BG-Jivko87

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пиф":

    +1000.Хората се развиват,а ние си вегитатираме щото материяла не става.И те така.
  • 6 гост

    0 0 Отговор
    По скоро е трамвай
  • 7 Китай

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "4еп":

    Смисълът е че е много широко и вътре могат да се натъпкат сигурно 500 китаеца. Това има смисъл само за големи градове с много хора ,тоест за котайците е супер.