Last news in Fakti

11 Август, 2016 13:09 6 657 2

Да съживиш кола със секира

  • hyundai-
  • accent-
  • австралия-
  • абориген-
  • ремонт
Да съживиш кола със секира - 1

Всеки вносител на употребявани автомобили знае, че няма кола, която да не може да бъде върната към живот, пък било то и за кратко. По света обаче живеят хора, които не разполагат нито с парите, нито с инструментите за "съживяване" на скрап. Какви умения са нужни за възкресяването на отдавна предал Богу дух Hyundai на хиляди километри от цивилизацията демонстрират аборигени пред австралийския телевизионен канал ABC Indigenous.

Обитавайки крайно враждебна за човека среда от векове, те са понаучили това-онова за оползотворяването на всички налични ресурси, включително и отдавна прежалени придобивки на цивилизацията. Ако автомобилът от клипчето ви изглежда безвъзвратно унищожен, просто не знаете как да използвате брадва, арматурно желязо и откъсната глава на кукла, за да го приведете отново в движение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    0 0 Отговор
    Като издъхнат нашите таралясници ги поемат истинските майстори. :)
  • 2 БГман

    0 0 Отговор
    Хехе, това е добро. Преди само руските т.нар. МПС - та можеха да вървят след такова освежаване, но сега на това са способни само произведенията на хюндай/кия - железни...