2 637 0

Ексклузивна кутия за пикник за Rolls-Royce

Радослав Славчев

Компанията Rolls-Royce добави един интересен аксесоар към прощалните версии на Phantom Coupe и Drophead Coupe. Става дума за уникална кутия за пикник, която ще бъде произведена в ограничена серия от само 50 екземпляра. Кутиите са изработени от американски орех и естествена кожа.

Кутията се предлага в три различни цвята, които са съобразени с цветовете на интериорите на автомобилите. Разцветките са червено-черна (цвят, подбран в чест на модела Phantom II от 1929 година), бяло-синя (Phantom II 1925 год.) и черно-кафява (Silver Ghost 1911 год.).Интересно е още, че алуминиевите панти и заключващи елементи са изпълнени в стила на задните подлакътници на "прощалния" Phantom. Последната модификация на купето Phantom Coupe и кабриолета Drophead Coupe беше анонсирана през май 2016-а. Колекционерската серия от 50 автомобила получи името Zenith.

Всички 50 автомобила са вече продадени, а производството на сегашното поколение на Phantom ще завърши през месец ноември тази година. Следващият свръхлуксозен Rolls-Royce Phantom е планиран да дебютира през 2018 година.Напиши коментар:


Публикувай