14 Септември, 2016 13:16 2 439 1

Сърф без вятър и вълни

  • freefly systems-
  • сърф-
  • дрон
Сърф без вятър и вълни - 1

Сърфирането по водна повърхност е хоби за много от хората с активен начин на живот. За да бъде осъществявано се изисква водна площ и специална дъска. Освен това обаче трябва да има или силен вятър (за уиндсърф и кайт) или големи вълни за класическия сърф, който е без платно.

Сега обаче на пазара се появи едно ново изобретение, което позволява сърфинг без наличието на вятър. Иновацията е най-близо до т.нар кайтсърфинг, но вместо крилото се използва дрон. Той е разработка на компанията Freefly Systems и като за начало се справя много добре. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    И като му свършат батериите ходи го намери в язовира. То за морето така или инче не става щото обикновенно там има вятър и колкото и слаб да е пак ще му пречи на дрона.