21 Септември, 2016 16:50 1 858 0

Дигитализация на физическия свят по време на изложението за печат и реклама COPI’S

  • copi’s-
  • иец-
  • изложение

Интер Експо Център е домакин на събитието, което ще се проведе от 5 до 7 октомври

Дигитализация на физическия свят по време на изложението за печат и реклама COPI’S - 1

„35% достигна делът на новите участници в тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама COPI’S“, отчетоха организаторите на събитието от Интер Експо Център. Статистиката сочи, че има леко увеличение и сред фирмите, които ще представят печат върху текстил.

Програмата на изложението ще включва тематични семинари, работилници и изложби

iGreet – добавената реалност - дигитализация на физическия свят

iGreet e български стартъп, разработващ собствена технология за добавена реалност. Технологията на iGreet създава мост между физическия и дигиталния свят, позволявайки на хората да изпитат емоция по един нов начин. Технологичното решение на iGreet внедрява 2D и 3D дигитално съдържание в стандартни печатни носители. iGreet е първата компания в света, специализирана в разработването на поздравителни картички с добавена реалност. Презентацията на компанията ще се осъществи на 5 октомври в семинарна зала 4 от 11.30 часа.

WiFi рекламата - мост между офлайн и онлайн продажбите

WiFi.bg е платформа, която позволява на агенции (и отделни брандове) да рекламират на Free-WiFi връзката в обекти като ресторанти, хотели, търговски центрове и пр. WiFi.bg е като GDN (Google Display Network), но за хотспотове. Платформата е на разположение 24/7 с възможност за прецизно таргетиране по вид операционна система (iOS / Android / Windows), за конкретен час от деня в един или повече обекти наведнъж. Системата позволява бързо качване на реклами, лесно управление на кампании и дори употреба на готови уеб банери (300х250). Целта на платформата е да създаде унифицирана рекламна wifi среда, в която рекламодателите да стигат до своите клиенти на точното място, в точното време, конвертирайки по-добре от всеки друг канал. Презентация на компанията ще се проведе на 5 октомври в семинарна зала 4 от 11.00 часа.

Прототипиращата работилница Smart Fab Lab

На 7 октомври умалено копие на прототипиращата работилница Smart Fab Lab ще се пренесе на COPI’S, където ще изработва 3D сувенири. За първи път в рамките на COPI'S сайтът за подбор на персонал Dotbrain.eu организира тестове за оценка на най-добрите предпечатари, акаунти и технолози в бранша.

Семинари за проектирането на опаковки и рекламни стелажи; за тенденциите в печатните технологии и за продажбата на промоционални продукти в ЕС ще дообогатят семинарната програма на изложението COPI’S.

Технологии в рекламата

COPI’S ще обедини теми като 3D прототипиране, софтуер, дигитален листов и широкоформатен печат, както и печат върху стъкло, текстил, етикети и рекламни продукти, и много други.

Българската софтуерна компания ЕнгВю Систем ще представи собствен софтуер за конструиране, дизайн и производство на опаковки и дисплеи. Компанията работи с гиганти като Heidelberger Druckmaschinen, Canon, Haikon и Ariston.

Студио Мегавижън също ще демонстрира софтуер, който е подходящ за различни видове печат и съдържа калкулатор за изчисляване на полиграфските разходи на всички видове печатни издания.

Разработки в развитието на печата върху стъкло, широкоформатния печат и приложенията на разтегливия текстил ще покаже печатница Jpoint.

На изложението ще бъдат демонстрирани и марки в рекламния текстил като Regatta - Regatta Outdoor, Dare2B и JamesHarvestе.

Над 110 компании ще се включат в изложението, което започва на 5 октомври и ще завърши на 7 октомври. Освен фирми от България ще има и такива от Полша, Китай, Словакия, Чехия и Унгария. Всички участници ще представят 350 световни бранда. Събитието ще се осъществи върху върху площ от 5200 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА